Μισός ο Παναθηναϊκός απέναντι στον ΠΑΟΚ!

Οι τέσσερις μεγάλες «πληγές» που άφησε στους «πράσινους» η… μάχη της Νέας Σμύρνης, το πρόβλημα από νωρίς με τον Κουλιμπαλί και τα πολλά προβλήματα του Ουζουνίδη για το ματς «φωτιά» με τον δικέφαλο του Βορρά την Τετάρτη (17/5) στη Λεωφόρο.

14/05/2017 Panionios Vs Panathinaikos for Superleague Greece play offs season 2016-17, in Panionios Stadium, in Athens - Greece

Photo by: Andreas Papakonstantinou / Tourette Photography
14/05/2017 Panionios Vs Panathinaikos for Superleague Greece play offs season 2016-17, in Panionios Stadium, in Athens - Greece Photo by: Andreas Papakonstantinou / Tourette Photography 14/05/2017 PANIONIOS VS PANATHINAIKOS FOR SUPERLEAGUE GREECE PLAY OFFS SEASON 2016-17, IN PANIONIOS STADIUM, IN ATHENS - GREECE PHOTO BY: ANDREAS PAPAKONSTANTINOU / TOURETTE PHOTOGRAPHY

Μετράει… πληγές ο Παναθηναϊκός απ’ τη «μάχη» της Νέας Σμύρνης… Όχι μόνο απ’ τους δύο βαθμούς που έχασε στον μίνι-μαραθώνιο που ξεκίνησε, αλλά και για τη συνέχεια των πλέι-οφ και δη το μεγάλο ντέρμπι της Τετάρτης (17/5) με τον ΠΑΟΚ, στο «Απόστολος Νικολαΐδης»!

Ούτε έναν, ούτε δύο, αλλά έως και πέντε (!) παίκτες του «τριφυλλιού» είναι από δεδομένοι απόντες, έως εξαιρετικά αμφίβολοι στο… προσκλητήριο του Μαρίνου Ουζουνίδη.

Πρώτα απ’ όλα ο αρχηγός των «πράσινων» Ζέκα Γκονσάλβες, που αποβλήθηκε στο 12ο λεπτό θα απουσιάσει από το ματς της Τετάρτης (θα τιμωρηθεί με μία αγωνιστική κι όχι με δύο, αφού η «προσαύξηση» προς τον αρχηγό ισχύει μόνο για ποινές άνω της μίας αγωνιστικής). Με τον Ουζουνίδη να βασανίζεται ήδη για το πώς θα «καλύψει» την απουσία «πνευμονιού» της μεσαίας γραμμής του Παναθηναϊκού…

Νοκ-άουτ απ’ το ματς της Τετάρτης (και πιθανότατα απ’ όλη τη σειρά των πλέι-οφ) έχει τεθεί και ο Λούκας Βιγιαφάνιες, ο οποίος υπέστη πολύ βαρύ διάστρεμμα στο αριστερό πόδι κι αντικαταστάθηκε στο 32ο λεπτό.

Τρεις ώρες πριν απ’ τη σέντρα, οι «πράσινοι» έχασαν και τον Ουσμάν Κουλιμπαλί με λοίμωξη του αναπνευστικού. Ο Μαλέζος μπακ είχε μια ίωση που τον δυσκόλευε λίγο στην αναπνοή απ’ το βράδυ του Σαββάτου (13/5), ωστόσο όλο αυτό χειροτέρεψε το πρωί της Κυριακής, με αποτέλεσμα να μεταφερθεί για εξετάσεις στο νοσοκομείο. Η παρουσία του την Τετάρτη είναι εξαιρετικά αμφίβολη.

Ο δε αντικαταστάτης του στην ενδεκάδα, Τζιαντομένικο Μέστο συγκρούστηκε με αντίπαλο στο 71ο λεπτό και υπέστη διάσειση. Εγινε αλλαγή και μετά το παιχνίδι έφυγε κι αυτός για εξετάσεις στο νοσοκομείο, αφού εκτός απ’ το καρούμπαλο που αποκόμισε ως… σουβενίρ, είχε απώλεια μνήμης (δεν θυμόταν τίποτα απ’ τη φάση κι όχι μόνο).

Προς το τέλος του παιχνιδιού, ο Γιώργος Κουτρουμπής δέχθηκε μια πολύ δυνατή σκαριά στο δεξί πόδι και για 2-3 λεπτά έμεινε εκτός αγώνα. Το μαρκάρισμα που δέχθηκε, του προκάλεσε ένα πολύ βαθύ σκίσιμο στον δεξιό αστράγαλο και έβγαλε τον αγώνα «σφίγγοντας» τα δόντια του. Και για τη δική του περίπτωση, ο βαθμός ετοιμότητάς του για την Τετάρτη θα ξεκαθαρίσει στην προπόνηση της Δευτέρας (15/5).

Υπενθυμίζεται, πως για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ δεν υπολογίζονται, ούτε οι τραυματίες Λουντ και Τελάντερ κι ως εκ τούτου, ο συνολικός αριθμός των απόντων στο «τριφύλλι», μπορεί να φτάσει έως και τους 7 παίκτες.

News 24/7

24MEDIA NETWORK