Το μεγάλο μυστικό του Παναθηναϊκού το αποκάλυψε ο Μουνιέ...

Τα εύσημα και οι "αρσενικές" δηλώσεις του σκόρερ Αντονί Μουνιέ για τη νίκη tτου Παναθηναϊκού επί του Ατρόμητου και η πίστη του πως θα βρεθεί λύση για την ομάδα του τριφυλλιού.

SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / EUROKINISSI)
Μουνιέ EUROKINISSI

Οι παίκτες και το τεχνικό τιμ του Παναθηναϊκού έδωσαν ξανά… απαντήσεις προς την "αδιάφορη"/"απούσα" διοίκηση και τον μεγαλομέτοχο του "τριφυλλιού", με την κατάθεση ψυχής (και) στο ματς με τον Ατρόμητο και ο (σκόρερ της νίκης) Αντονί Μουνιέ, έβγαλε το καπέλο σε όλους όσοι έχουν μείνει στην ομάδα και παλεύουν καθημερινά κι εξέφρασε την πίστη του πως στο τέλος θα βρεθεί λύση για τον σύλλογο.

"Όλοι μαζί αποφασίσαμε την αποχή. Παραμένουμε όμως όλοι ενωμένοι. Έπρεπε κάτι να γίνει. Σήμερα είδαμε πως είμαστε δεμένοι και ενωμένοι και μαχόμαστε για τον ιστορικό αυτό σύλλογο και τους φιλάθλους. Όταν μπαίνουμε στον αγωνιστικό χώρο κοιτάζουμε μόνο τη δουλειά μας. Ζητήσαμε κάποια πράγματα, θέλω να πιστεύω πως κάτι θα γίνει.

Έχω εμπιστοσύνη και είμαι αισιόδοξος, ο Παναθηναϊκός είναι μεγάλος σύλλογος και πιστεύω πως δεν θα αφεθεί έτσι. Κάποιος θα αναλάβει τον Παναθηναϊκό. Βγάζω το καπέλο σε όλους, υπαλλήλους, συμπαίκτες, προπονητικό τιμ, όλους όσοι πλαισιώνουν την ομάδα, κάνουν το παν για να στέκεται όρθιος ο Παναθηναϊκός", τόνισε στη NOVA ο Γάλλος μεσοεπιθετικός και πρόσθεσε για το παιχνίδι με τον Ατρόμητο: "Κάναμε πολλές ευκαιρίες. θα μπορούσαμε να πετύχουμε κι άλλα γκολ..

Είμαστε μια ομάδα με σούπερ παιδιά! Τα προβλήματα δεν είναι κάτι νέο. Φωνάξαμε "παρών" σήμερα και κοιτάμε να κάνουμε το καλύτερο. Ο σκόπος μας είναι η πέμπτη θέση. Μπορούσαμε να έχουμε προηγηθεί και νωρίτερα.

Εδώ και δέκα μέρες, προσπαθούσα να συνέλθω από τον τραυματισμό μου. Πλέον είμαι καλά και 100% έτοιμος. Να κάνουμε το παν για την πέμπτη θέση".

Απ’ την πλευρά του ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος συμπλήρωσε: "Προσπαθώ σε κάθε ματς να βοηθάω την άμυνα, όπως με βοηθά κι αυτή. Θέλω να δώσω τα πάντα για την ομάδα, όπως όλα τα παιδιά. Κάναμε και λάθη αλλά αυτό που θέλαμε ήταν η νίκη και ήρθε. Ο καθένας έχει να κάνει τη δική του δουλειά, έτσι κι εγώ. Συγχαρητήρια στην ομάδα, τρέξαμε πολύ.

Είχα πει τον Γενάρη πως χρειαζόμαστε χρόνο για να γίνουμε ομάδα, με όλα αυτά που έχουν συμβεί, έχει γίνει αυτό. Είχαμε πει πως ο καθένας πρέπει να προσέχει τον εαυτό του παρόλο που δεν ερχόμασταν στις προπονήσεις. Θέλαμε τη νίκη σήμερα. Αν κερδίζεις, οι επόμενες μέρες είναι πιο χαλαρές. Μπορούμε να χαρούμε σήμερα και αύριο ίσως και από εκεί και πέρα κοιτάζουμε το επόμενο ματς. Νομίζω το τετ α τετ στην αρχή ήταν η δυσκολότερη επέμβαση κόντρα στον Ατρόμητο. Και με έναν παίκτη λιγότερο, όλοι έδωσαν τα πάντα, αυτό μας έκανε μια ομάδα, είμαστε μια οικογένεια στα αποδυτήρια και στο γήπεδο".

News 24/7

24MEDIA NETWORK