Πώς το έκανε αυτό ο Μυστακίδης; Μπήκε αλλαγή και αποβλήθηκε μέσα σε 18 λεπτά!

Ο Γιάννης Μυστακίδης ήταν η πρώτη αλλαγή του Μαρίνου Ουζουνίδη στο ματς με τον Ατρόμητο όμως αγωνίστηκε μόλις 18 λεπτά καθώς πρόλαβε να δει δύο κίτρινες κάρτες!

SUPERLEAGUE / ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - ΠΑΟ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΜΠΑΚΟΛΑΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - ΠΑΟ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΜΠΑΚΟΛΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Το ματς με τον Ατρόμητο για την 27η αγωνιστική στη Super League Σουρωτή θα θέλει σίγουρα να το ξεχάσει πολύ γρήγορα ο Γιάννης Μυστακίδης αφού "κατόρθωσε" να δει το δρόμο προς τα αποδυτήρια πριν ολοκληρωθεί το ματς και ενώ είχε μπει αλλαγή στο 64'!

Για την ακρίβεια ο Έλληνας μεσοεπιθετικός πρόλαβε να παίξει μόλις 18 λεπτά. Τρία λεπτά μετά την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο είδε κίτρινη κάρτα για άτσαλο μαρκάρισμα σε αντίπαλο που θα μπορούσε να είχε αποφύγει ενώ το αποκορύφωμα της άσχημης βραδιάς του ήρθε στο 82ο λεπτό.

Τότε έπεσε θεαματικά μέσα στην περιοχή του Ατρομήτου στην προσπάθειά του να εκμαιεύσει πέναλτι, με τον διαιτητή να του δείχνει σωστά τη δεύτερη κίτρινη κάρτα για "θέατρο" και να τον στέλνει στα αποδυτήρια.

Το εντυπωσιακό είναι πως με αυτή την κόκκινη κάρτα, ο Παναθηναϊκός είναι ρέκορντμαν στο φετινό πρωτάθλημα με 8 αποβολές (3 στα τέσσερα τελευταία ματς καθώς είχε μείνει με παίκτη λιγότερο στα ντέρμπι με Ολυμπιακό και ΑΕΚ) ενώ ακολουθούν με 5 αποβολές οι Κέρκυρα, Λαμία και Πλατανιάς.

News 24/7

24MEDIA NETWORK