Πώς βλέπει ο Γιαννακόπουλος το ταϊλανδικό μπάσιμο στον Παναθηναϊκό

Η πρώτη αντίδραση του αφεντικού της "πράσινης" ΚΑΕ για τον Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ και το επενδυτικό ενδιαφέρον στην ποδοσφαιρική ομάδα. Επηρεάζει ή όχι το πρότζεκτ του "Athens Alive" και τι θα γίνει με το γήπεδο στο Βοτανικό.

Πώς βλέπει ο Γιαννακόπουλος το ταϊλανδικό μπάσιμο στον Παναθηναϊκό

Αντίπαλοι ή σύμμαχοι με τον Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ; Έχει έντονο ενδιαφέρον η πρώτη τοποθέτηση του περιβάλλοντος Γιαννακόπουλου για το ξαφνικό ενδιαφέρον του ασιατικού fund που αφορά την αγορά των μετοχών Αλαφούζου. Διότι ο διοικητικός ηγέτης του μπασκετικού τμήματος είναι ο εμπνευστής - επικεφαλής - εγγυητής του "Athens Alive", το οποίο έχει ως επίκεντρο την εκμετάλλευση του ΟΑΚΑ και συνδυάζεται με την οικονομική σωτηρία της "πράσινης" ΠΑΕ.

Πώς αντέδρασε; Με στάση... παναθηναϊκή. Λέγοντας πως η κίνηση του Ταϊλανδού επιχειρηματία είναι ευπρόσδεκτη, όπως και κάθε άλλη που αφορά το καλό του Παναθηναϊκού.

Διευκρίνιζαν πάντως συνεργάτες του Δημήτρη Γιαννακόπουλου πως ό,τι κι αν συμβεί στην ΠΑΕ είναι ανεξάρτητο του "Athens Alive", το οποίο εξακολουθούν να δουλεύουν με στόχο τον τελικό προορισμό: τη συμφωνία με την Κυβέρνηση.

Έλεγαν μάλιστα πως έχουν δρομολογηθεί οι αλλαγές που ζητούν από τα αρμόδια Υπουργεία προκειμένου να καταστεί πιο ελκυστικό το "πακέτο" για το ελληνικό κράτος και στο φινάλε να ολοκληρωθεί το μεγάλο αυτό deal. "Δεν είναι μακριά η ώρα", τόνιζαν χαρακτηριστικά.

Αναγνώριζαν βέβαια πως όντως ο χρόνος είναι περιορισμένος, αφού η ΠΑΕ Παναθηναϊκός βρίσκεται στα πρόθυρα της... Football League, και γι' αυτό χαιρετίζουν κάθε προσπάθεια που μπορεί να δώσει λύση, όπως αυτή των Ασιατών.

Αν για οποιονδήποτε λόγο πάντως Αλαφούζος και Πιεμπονγκσάντ δεν βρουν σημείο επαφής, οι ίδιοι είναι διατεθειμένοι να προχωρήσουν όλο το σχέδιό τους. Στην αντίθετη περίπτωση, θα ενεργοποιήσουν το plan b, το οποίο αφορά ένα ελαφρώς διαφοροποιημένο "Athens Alive" με επίκεντρο τον μπασκετικό Παναθηναϊκό και ίσως τον Ερασιτέχνη.

Μάλιστα δεν απορρίπτουν το ενδεχόμενο να φιλοξενήσουν και ολόκληρη την παναθηναϊκή οικογένεια, εφόσον ο Ταϊλανδός δεν βρει άκρη με τον Βοτανικό, ο χώρος που είχε αρχικά προβλεφθεί να φιλοξενήσει τόσο την ποδοσφαιρική ομάδα όσο και τα τμήματα της "μάνας του λόχου".

News 24/7

24MEDIA NETWORK