Σφίγγει τη θηλειά και ο Βέμερ!

O εφιάλτης των χρεών και τον εναντίον του δικαστικών αποφάσεων δεν τελειώνουν για τον Παναθηναϊκό. Αυτή τη φορά ήταν η σειρά του Γενς Βέμερ να σφίξει και άλλο τη θηλειά στο λαιμό των πράσινων.

Σφίγγει τη θηλειά και ο Βέμερ!
Γιανς Βέμερ EUROKINISSI

Ολα τα είχε ο Παναθηναϊκός, οι μπελάδες από τον Γενς Βέμερ του έλειπαν. Και όμως είναι γεγονός, όσο και αν ακούγεται απίστευτο.

Στον Γερμανό δεξιό μπακ, που πέρασε και δεν ακούμπησε από τους πράσινους, είχαν επιδικαστεί πριν 66 ακριβώς ημέρες 497.822 ευρώ.

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός φυσικά δεν πλήρωσε εντός της προβλεπόμενης προθεσμίας (δύο μήνες) και μετά το πέρας και της 66ης ημέρες η απόφαση έχει τελεσίδικη.

Την Τετάρτη λοιπόν η πλευρά του παίκτη έκανε αίτηση-καταγγελία για αφαίρεση βαθμών στην ΕΠΟ η οποία με τη σειρά της την κοινοποίησε, ως όφειλε, στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Τη Δευτέρα θα οριστεί δικάσιμος και οι πράσινοι αναμένεται να ζητήσουν από την ΕΠΟ να ορίσει τρόπο πληρωμής με δόσεις (πιθανότατα 10). Οι δόσεις εννοείται ότι πρέπει να πληρώνονται.

Ο δε Βέμερ ψάχνει την επόμενη ομάδα της καριέρας του έχοντας ήδη απορρίψει δύο προτάσεις από την ...Ινδονησία. Συζητά με τη σουηδική Χάκεν έχοντας το ντεσαβαντάζ της πολύ μεγάλης αγωνιστική του αποχής.

News 24/7

24MEDIA NETWORK