Στις Βρυξέλλες κι όχι στο Μόναχο ο Μολίνς

Το ειδικό πρόγραμμα του Σουηδού στο Βέλγιο, η ιατρική ομάδα που… γνώριζε από το παρελθόν και το κρίσιμο επόμενο δεκαήμερο που θα ξεκαθαρίσει αν θα μπει στο χειρουργείο. Αναλυτικό ρεπορτάζ του Contra.gr.

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΑΟ - ΛΑΜΙΑ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΑΟ - ΛΑΜΙΑ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Στο Βέλγιο και συγκεκριμένα στις Βρυξέλλες, βρίσκεται απ’ την περασμένη Πέμπτη (8/2) ο Γκιγέρμο Μολίνς, για να μπορέσει να βρει άκρη με το σύνδρομο των κοιλιακών/προσαγωγών που τον ταλαιπωρεί εδώ κι εβδομάδες.

Ο πολιτογραφημένος Σουηδός (αλλά Ουρουγουανός στην καταγωγή) επιθετικός του Παναθηναϊκού δεν πήγε σε ειδικό στο Μόναχο, αλλά στην βελγική πόλη, προκειμένου να δει και να συμβουλευτεί τον γιατρό που του είχε κάνει την επέμβαση στο χιαστό τον Ιούλιο του 2011, όταν ακόμη ήταν παίκτης της Άντερλεχτ, αλλά την ιατρική ομάδα που είχε αναλάβει ακολούθως την αποκατάστασή του.

Ο Μολίνς πήγε για να πάρει μία δεύτερη γνώμη ως προς το πρόβλημα στους κοιλιακούς που τον "βασανίζει" εδώ και περίπου δύο μήνες και να δει πως μπορεί να το αντιμετωπίσει όλο αυτό.

Επί του παρόντος, η πρώτη διάγνωση δεν τον οδηγεί (άμεσα) στο χειρουργείο, για να ξεπεράσει το πρόβλημα με επέμβαση λέιζερ και του χορηγήθηκε ένα ειδικό πρόγραμμα αποκατάστασης (διαφορετικό από αυτό που ακολουθούσε εδώ κι εβδομάδες στον Παναθηναϊκό), το οποίο θα κρατήσει περίπου 10 ημέρες.

Μετά την ολοκλήρωση του προγράμματος, θα γίνει επανεκτίμηση της κατάστασής του κι εκεί θα ξεκαθαρίσει οριστικά, το κατά πόσο (και αν) θα χρειαστεί να περάσει την πόρτα του χειρουργείου.

Ο ίδιος πάντως, όπως έλεγε στους δικούς του ανθρώπους, εκτιμά πως με το νέο, ειδικό πρόγραμμα θα υπάρξει πρόοδος και θα είναι σε θέση να επιστρέψει σύντομα στις υποχρεώσεις της ομάδας, που έχει μείνει χωρίς κανονικό «9άρι» εδώ και περίπου ένα δίμηνο…

News 24/7

24MEDIA NETWORK