"Τι μας φοβάστε; Δεν θα πάρουμε… πρωτάθλημα"!

Το "έλεος πια" του Ουζουνίδη μετά την αποβολή του Ινσούα και ο "καυτός" διάλογος με τον… παρεμβατικό τέταρτορέφερι Σταύρο Μάνταλο. Αναλυτικό παρασκήνιο τουContra.gr.

SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Στον ενάμισι χρόνο που βρίσκεται στην άκρη του "πράσινου" πάγκου, προσπαθεί πάντα να αποφεύγει τη συζήτηση για τη διαιτησία. Το αποφεύγει σχεδόν πάντα, θεωρεί πως όλο αυτό είναι δουλειά άλλων να το κρίνουν και να βρουν τις λύσεις και τους τρόπους για να μην αδικείται η ομάδα του και δεν θέλει να φαίνεται όλο αυτό ως μία "δικαιολογία". Εβαζε και βάζει "χέρι" στους παίκτες του για τις διαμαρτυρίες στους διαιτητές, ζητάει να μην ασχολούνται μαζί τους, αλλά κάποιες στιγμές έρχεται και η… έκρηξη!

Για τον Μαρίνο Ουζουνίδη ο λόγος, ο οποίος ήταν "τρελαμένος" με όσα έβλεπε απ’ τον Γρεβενιώτη διαιτητή Θάνο (και τους βοηθούς του) στο ντέρμπι με την ΑΕΚ και με τις υποδείξεις τους, που του ανέβασαν την πίεση στον πάγκο. Στην κίτρινη κάρτα του Κουρμπέλη στο 10’ για τη φάση με τον Μπακασέτα, φώναξε "…από το 10λεπτό μωρέ; Ελα μπράβο πια!", ενώ μετά την αποβολή του Ινσούα (καθ’ υπόδειξη του α’ βοηθού Δαμιανού Ευθυμιάδη) φώναζε "έλεος! Έλεοοος! Τι φοβάστε μωρέ πια, δεν θα πάρουμε πρωτάθλημα! Τι μας φοβάστε;".

Κάποια στιγμή απ’ τα βέλη του δεν ξέφυγε και ο τέταρτος διαιτητής Σταύρος Μάνταλος, ο οποίος έδειξε ιδιαίτερο… ζήλο και παρεμβατικότητα σε κάθε φάση φωνάζοντας "φάουλ, κάρτα", λες και… σφύριζε ο ίδιος και όχι ο Θάνος. Εκεί δεν κρατήθηκε κι ο Ουζουνίδης και του είπε την ατάκα "…με όσα συμβαίνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο, θα έπρεπε να είστε παράδειγμα για όλους. Όμως εσείς είστε παράδειγμα προς αποφυγήν".

News 24/7

24MEDIA NETWORK