Τους προσέλαβε και τους "πάγωσε" ο Αλαφούζος λόγω Πιεμπονγκσάντ!

Η προ μηνών κίνηση του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ προς εταιρίες "μεσάζοντες" για να του φέρουν προτάσεις για την πώληση του Παναθηναϊκού την οποία δεν "ενεργοποίησε" ποτέ. Αποκαλυπτικό παρασκήνιο του Contra.gr

Τους προσέλαβε και τους "πάγωσε" ο Αλαφούζος λόγω Πιεμπονγκσάντ!
EUROKINISSI

Η αποκάλυψη του ενδιαφέροντος από το fund Pan Asia που διαχειρίζεται ο Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ, δικαιολογεί ως ένα βαθμό (ακόμη) μία κίνηση από πλευράς Αλαφούζου, που έδειχνε απίστευτα… οξύμωρη.

Ο μεγαλομέτοχος του Παναθηναϊκού, είχε απευθυνθεί εδώ και μήνες σε τρεις εταιρίες-μεσάζοντες από το εξωτερικό, για να του βρουν ενδιαφερόμενους επενδυτές για την «πράσινη» ΠΑΕ. Πέρα απ’ την αναζήτηση των μεσαζόντων, όλο αυτό το διάστημα, κάποιοι "ενδιαφερόμενοι" χτύπησαν την… πόρτα αλλά δεν μπήκαν μέσα και δεν το προχώρησαν.

Πριν από λίγες εβδομάδες, μία απ’ τις εταιρίες που είχε προσλάβει ο Αλαφούζος, του έστειλε επιστολή γνωστοποιώντας του πως υπάρχει επενδυτής που δείχνει να ενδιαφέρεται για την ομάδα. Ο 61χρονος εφοπλιστής ΔΕΝ της απάντησε ποτέ. Το ίδιο έπραξε και στη δεύτερη επιστολή των μεσαζόντων, λίγες μέρες μετά το Πάσχα, όπου του ζητήθηκε να ξεκινήσει η διαδικασία ανταλλαγής οικονομικών στοιχείων με τους "ενδιαφερόμενους".

Και πάλι ο Αλαφούζος δεν απάντησε ποτέ… Κι απ’ τη στιγμή που γνωστοποιήθηκε η κίνηση του ασιατικού fund, οι μεσάζοντες που ο ίδιος ο μεγαλομέτοχος του Παναθηναϊκού είχε προσλάβει, έπαψαν και να ασχολούνται!

News 24/7

24MEDIA NETWORK