"Τζόγος" με Κουλιμπαλί και τον Λουντ... μπαλαντέρ

Οι ομάδες που έχουν κάνει κίνηση για τον Κουλιμπαλί του Παναθηναϊκού και ποια τον εξετάζει "πακέτο" με τον Λουντ. Ο Κώστας Γουλής έμαθε και γράφει.

"Τζόγος" με Κουλιμπαλί και τον Λουντ... μπαλαντέρ
Λουντ Κουλιμπαλί EUROKINISSI

Οι χειμερινές μεταγραφές ολοκληρώθηκαν με τον Παναθηναϊκό να γράφει… ιστορία με την απόκτηση του 21χρονου Ρώσου στόπερ, Μορίς Νουσούεφ, ο οποίος υπέγραψε την περασμένη Πέμπτη (8/2) επαγγελματικό συμβόλαιο για 1,5 χρόνο και θα αποτελέσει μέλος της Κ20 κατόπιν απόφασης της πλευράς Αλαφούζου.

Πιθανότατα όμως να μην έχουν ολοκληρωθεί και οι χειμερινές πωλήσεις, αφού εδώ και λίγα 24ωρα γίνεται "τζόγος" γύρω απ' τους Ουσμάν Κουλιμπαλί και Ρόμπιν Λουντ!

Ειδικά για τον δεξιό μπακ από το Μάλι, υπάρχει πολύ έντονη κινητικότητα και φαίνεται πως υπάρχουν τουλάχιστον τρεις ομάδες (πρωταθλημάτων που έχουν ακόμη ανοικτά, μεταγραφικά "παράθυρα") που ενδιαφέρονται "ζεστά" για την απόκτησή του.

Προ ημερών το Contra.gr σας είχε αναφέρει το ενδιαφέρον της πρωταθλήτριας Καζακστάν Αστάνα για τον "Κούλι" κι όπως φαίνεται δεν είναι η… μοναδική. Όπως αναφέρθηκε το πρωί της Δευτέρας (12/2) η Λέγκια επανήλθε για τον 28χρονο μπακ και μάλιστα φέρεται να έχει στείλει κι άνθρωπό της στην Αθήνα, προκειμένου να συζητήσει με τους "πράσινους", αλλά και με την πλευρά του παίκτη (οι Πολωνοί έχουν δικαίωμα μεταγραφών έως την 28η Φεβρουαρίου).

Από εκεί και πέρα, κίνηση (με -χαμηλή- πρόταση προς τον Παναθηναϊκό) έχει γίνει κι απ' τη Ντινάμο Ζάγκρεμπ (οι μεταγραφές στην Κροατία ολοκληρώνονται την Πέμπτη 15/2).

Για τη δε Αστάνα, τα πράγματα δείχνουν λίγο πιο μπερδεμένα, αφού είναι σε ένα ειδικό καθεστώς οικονομικής επιτήρησης και για να αποκτήσει νέο ποδοσφαιριστή, θα πρέπει πρώτα είτε να πουλήσει είτε να αποδεσμεύσει κάποιον άλλον. Και γι' αυτό η περίπτωσή της έχει οπισθοχωρήσει.

Από την άλλη, οι πληροφορίες αναφέρουν πως η Λέγκια δεν έχει δείξει ενδιαφέρον μόνο για τον Κουλιμπαλί, αλλά και για τον Ρόμπιν Λουντ, αφού ψάχνει ενίσχυση στα χαφ της. Γι' αυτό και ο διεθνής Φινλανδός μέσος (που μένει ελεύθερος απ’ το "τριφύλλι" το καλοκαίρι) είναι μέσα στις περιπτώσεις που εξετάζονται. Το θέμα βεβαίως, είναι κατά πόσο θα ενδιαφέρεται κι ο ίδιος ο Λουντ να μετακομίσει στην Πολωνία, εάν η όλη κατάσταση γίνει πολύ πιο "επίσημη".

News 24/7

24MEDIA NETWORK