Γρηγορίου: "Δεν ήταν δική μου η απόφαση για Μασούντ - Οικονόμου"

Ο Μιχάλης Γρηγορίου μίλησε για την παραίτηση του μετά την ήττα από την Ξάνθη, την αντίδραση της διοίκησης και αποκάλυψε πως η... άδεια σε Μασούντ - Οικονόμου δεν ήταν δική του απόφαση.

SUPERLEAGUE / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΠΑΟΚ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
grigoriou EUROKINISSI

Η συνέντευξη Τύπου μετά το ματς του Πανιώνιου με τον ΠΑΟΚ έβγαλε... ειδήσεις και αυτό γιατί ο Μιχάλης Γρηγορίου μίλησε για όλα όσα συνέβησαν τις τελευταίες ημέρες. Την παραίτηση του μετά την ήττα από την Ξάνθη, την... υποχρεωτική άδεια σε Μασούντ - Οικονόμου και φυσικά για την απόφαση του Κόρμπου να αποχωρήσει από αρχηγός, κάτι που τελικά δεν συνέβη!

"Πήρα εγώ πρώτος την ευθύνη και έτσι έπρεπε. Έκανα αυτό που ένιωθα ότι έπρεπε να κάνω, να μπω μπροστά πριν γίνει οτιδήποτε. Η αντίδραση του κ. Ζαμάνη δεν ήταν καν να το σκεφτεί και να μου απαντήσει, ήταν μήπως εγώ είχα κάτι στο μυαλό μου (με άλλη ομάδα δηλαδή), κάτι που ούτε καν είχα σκεφτεί. Ο κ. Ζαμάνης δεν το σκέφτηκε καν. Πρέπει να έχουμε εμπιστοσύνη στην διοίκηση γενικότερα και αυτό το δείχνει η ιστορία τους από την μέρα που πήραν την ομάδα.

Εγώ πάντα να αναλαμβάνω την ευθύνη μου. Πάντα ο πρώτος που πρέπει να παίρνει την ευθύνη είναι ο προπονητής. Η επόμενη μέρα έπρεπε να βαδίσουμε διαφορετικά. Σεβαστή η άποψη του κ. Ζαμάνη γι' αυτό που έκανε. Εξάλλου οι μεγάλες αποφάσεις είναι για μεγάλες προσωπικότητες".

Για το θέμα με τους Μασούντ, Οικονόμου, είπε: "Τα παιδιά έχουν άδεια έναν μήνα. Αν ήταν διαφορετικά τα πράγματα θα είχε λυθεί ήδη το συμβόλαιο τους. Ήταν απόφαση του προέδρου, εμείς κοιτάμε μόνο τη συνέχεια, δεν μπορούμε να κοιτάμε πλέον πίσω".

Τέλος για τον Κόρμπο, τόνισε: " Όταν γίνεται κάτι, ειδικά ο Παναγιώτης επειδή είναι και πρόεδρος στον ΠΣΑΠ, αυτό ένιωσε τότε και αυτό έκανε. Βέβαια, δεν είναι πάντα η πρώτη σκέψη η σωστή, συνήθως η δεύτερη σκέψη είναι η πιο σωστή και ψύχραιμη. Έτσι λύθηκε το θέμα και πάρθηκε η σωστή απόφαση για το καλό του συλλόγου".

News 24/7

24MEDIA NETWORK