Γρηγορίου: "Κοιτάξαμε στα μάτια τον Ολυμπιακό"

Ο προπονητής του Πανιώνιου, Μιχάλης Γρηγορίου μετά το τέλος του "θρίλερ" της Νέας Σμύρνης δεν είχε τίποτα να προσάψει στους ποδοσφαιριστές του τονίζοντας ότι οι "κυανέρυθροι" κοίταξαν στα... μάτια τον Ολυμπιακό, δείχνοντας την αλλαγή φιλοσοφίας που υπάρχει στην ομάδα.

Γρηγορίου: "Κοιτάξαμε στα μάτια τον Ολυμπιακό"

Ο Μιχάλης Γρηγορίου τα... είδε όλα στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στη Νέα Σμύρνη και ύστερα από το τελικό 4-3 έδωσε τα εύσημα στους ποδοσφαιριστές και ζήτησε να κρατήσουν παρακαταθήκη το δεύτερο ημίχρονο για τη συνέχεια: " Μακάρι αυτό το δεύτερο ημίχρονο να μείνει υποθήκη για τα επόμενα ματς που ακολουθούν. Κοιτάξαμε τον Ολυμπιακό στα μάτια και αυτό που έχω ξαναπεί είναι ότι έχουμε αλλάξει φέτος φιλοσοφία. Θέλαμε να παίξουμε ανοικτό ποδόσφαιρο κι αυτό κάναμε.

Σίγουρα στο τέλος του παιχνιδιού θα μπορούσε μία από τις δύο ομάδες να πάρει το ματς και για αυτό είμαστε στενοχωρημένοι, γιατί κέρδισε ο Ολυμπιακός. Συγχαρητήρια στον κόσμο και στα παιδιά. Εξάλλου δεν έχω να πω κάτι στα παιδιά μετά την εξέλιξη που είχαμε σε αυτό το ματς."

Για το τι ακολούθησε στα αποδυτήρια στο τέταρτο πριν την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου ο Έλληνας τεχνικός σχολίασε: " Στο ημίχρονο είπαμε κάποια πράγματα με τους παίκτες, θέλαμε να αλλάξουμε τη ροή του αγώνα, θέλαμε να μην πέσουμε αμαχητί, από ένα σημείο και μετά κιόλας γιατί μπήκαμε στο καλά στο δεύτερο ημίχρονο και μας ανήκει το δεύτερο ημίχρονο. Χρησιμοποιήσαμε ό,τι επιθετικό όπλο είχαμε. Φέραμε το ματς στα ίσα και όταν χάνεις ένα παιχνίδι στο 87' με πέναλτι μετά από τέτοια προσπάθεια στο δεύτερο μέρος απέναντι σε έναν τόσο μεγάλο αντίπαλο, εννοείται ότι είσαι πάρα πολύ στενοχωρημένος."

News 24/7

24MEDIA NETWORK