Οι λέξεις που επέλεξε προσεκτικά ο Ζαμάνης για να εκφράσει τη χαρά του...

O Νίκος Ζαμάνης επέλεξε το δρόμο της επίσημης δήλωσης για να εκφραστεί μετά το μεγάλο διπλό του Πανιωνίου στη Λεωφόρο επί του Παναθηναϊκού. Τις εκφράσεις δε τις επέλεξε προσεκτικά.

SUPERLEAGUE / ÐÁÍÉÙÍÉÏÓ - ÐÁÏÊ (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports)
SUPERLEAGUE / ÐÁÍÉÙÍÉÏÓ - ÐÁÏÊ (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Η επίσημη δήλωση που έκανε ο Νίκος Ζαμάνης μετά τη μεγάλη νίκη του Πανιωνίου επί του Παναθηναϊκού αντικατοπτρίζει πλήρως τα συναισθήματά του.

Απλώς, ο διοικητικός ηγέτης της ΠΑΕ επέλεξε πιο προσεκτικές λέξεις από αυτές που έλεγε μακριά από τα μικρόφωνα.

Ιδού λοιπόν: "Θέλω να ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου, τον προπονητή και τους παίκτες μας, που σήμερα μας έκαναν περήφανους. Τις δύο τελευταίες αγωνιστικές, η ομάδα μας, παρουσιάστηκε στον αγωνιστικό χώρο, όπως ακριβώς την ονειρευόμαστε και θέλουμε να βλέπουμε πάντοτε να παίζει.

Με ψυχή, πάθος, ποδοσφαιρικό τσαμπουκά και με παίκτες αποφασισμένους να ματώσουν τη φανέλα, προκειμένου να μπορέσει να πετύχει και ο ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ τους στόχους του.

Η διοίκησή μας θα συνεχίσει να παίρνει γενναίες αποφάσεις, με γνώμονα το καλό του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ και μόνο. Θα το ξαναπώ για μια ακόμα φορά.

Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠ’ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠ’ ΟΛΑ

Οσο αφορά τις...παρασκηνιακές ατάκες της διοίκησης; Να δώσουμε εδώ μόνο μία και θα επανέλθουμε: "Που κρύφθηκαν αυτοί που έλεγαν ότι έλεγαν πριν τα ματς με ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό; Που έλεγαν ότι θα διαλυθούμε;"

News 24/7

24MEDIA NETWORK