Στην Ελλάδα ο ατζέντης του Μασούντ!

Ο περίφημος, Ρέζα Φαζέλι σύμφωνα με πληροφορίες του Contra.gr θα βρίσκεται στην πατρίδα μας την ερχόμενη εβδομάδα για να "κλείσει" όλα τα ζητήματα που απασχολούν τον πελάτη του, Σοτζέι Μασούντ! Προχωράει και του Οικονόμου ο Πανιώνιος...

Στην Ελλάδα ο ατζέντης του Μασούντ!

Μέσα στην επόμενη εβδομάδα αναμένεται στην Ελλάδα ο σούπερ ατζέντης Ρέζα Φαζέλι για να ολοκληρώσει και τυπικά τη συνεργασία του πελάτη του Σοτζέι Μασούντ με τον Πανιώνιο...

Οι δύο πλευρές ουσιαστικά τα έχουν βρει για το "διαζύγιο", αναίμακτα κιόλας, συνεχίζοντας να διατηρούν τις άριστες σχέσεις τους. Μην ξεχνάμε ότι ο Φαζέλι συνεργάζεται με τους Νεοσμυρνιώτες και με τις περιπτώσεις των Γεσίλ, Χατζισαφί ενώ είχε φέρει στην Πλατεία τον Καρίμ Ανσαριφάρντ.

Πανιώνιος και Μασούντ αναμένεται να χωρίσουν τους δρόμους τους με τις καλύτερες συνθήκες και για τους δύο!

Από εκεί και πέρα προχωράει και η λύση της συνεργασίας της ομάδας του Γρηγορίου με τον Βαγγέλη Οικονόμου.

Στο Contra.gr είχατε διαβάσει ότι οι δύο πλευρές οδηγούνται σε συναινετικό διαζύγιο, γεγονός που επιβεβαιώνεται αφού η "χρυσή τομή" έχει βρεθεί και εντός των ημερών η υπόθεση θα πάρει επίσημο χαρακτήρα.

Στον Πανιώνιο βέβαια η ζωή συνεχίζεται και οι αρμόδιοι επί των μεταγραφών "τσεκάρουν" περιπτώσεις παικτών στις εξής θέσεις: Σέντερ φορ που θα στηρίξει τους Γεσίλ, Ντουρμισάι και δύο ποδοσφαιριστές (σέντερ μπακ και 10αρι) που θα καλύψουν τα κενά των Μασούντ και Οικονόμου.

News 24/7

24MEDIA NETWORK