Αποσύρθηκε από την απόκτηση Κουρμπέλη ο ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ αποσύρθηκε από την απόκτηση του Δημήτρη Κουρμπέλη, καθώς ο παίκτης εμφάνισε πάλι δεύτερες σκέψεις, όπως πρώτος μετέδωσε ο Sport24 Radio 103,3 και ο Αντώνης Τσακαλέας

ΦΙΛΙΚΟ / ΠΑΟ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / Eurokinissi Sports)
Κουρμπέλης Παναθηναϊκός EUROKINISSI

Με... ανατροπή στην ανατροπή πάει να τελειώσει το σήριαλ της μεταγραφής του Δημήτρη Κουρμπέλη, με τον ΠΑΟΚ να αποσύρεται εκ νέου από την μεταγραφή του αρχηγού του Παναθηναϊκού, που μετά την αποδοχή της πρότασης του ΠΑΟΚ τις πρώτες πρωινές ώρες, κάνει πίσω και τινάζει το deal στο αέρα.

Οι ασπρόμαυροι είδαν τον Κουρμπέλη να κάνει δεύτερες σκέψεις αν και είχαν στα χέρια τους έγγραφη θετική απάντηση της πλευράς του ποδοσφαιριστή για την πρόταση που κατατέθηκε, γεγονός που τους οδήγησε στο να αποχωρήσουν.

Ολα πλέον είναι στο αέρα, καθώς δεν είναι μόνο το θέμα της μεταγραφής του Κουρμπέλη αλλά και των τριών ποδοσφαιριστών (Κωνσταντινίδη, Μυστακίδη, Κάτσε) που είναι μετέωροι.

Ο Κουρμπέλης είχε εκφράσει προτίμηση και τις προηγούμενες ημέρες να μεταγραφεί σε ομάδα του εξωτερικού και περισσότερο της Ιταλίας αφού θεωρεί ότι εκεί θα εξελίξει το ταλέντο του με μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα.

Η Σαμπντόρια είχε προσεγγίσει με πρόταση την πλευρά του Ελληνα μέσου, πρόταση δελεαστική και με προοπτική. Την Τετάρτη το πρωί οι Ιταλοί επέμεναν ότι η "Σαμπ" είναι σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις με την πλευρά του παίκτη.

News 24/7

24MEDIA NETWORK