Φεϊρένσε σε ΠΑΟΚ: "Πάρτε πίσω τον Ουάρντα"

ΠΑΟΚ και Φεϊρένσε έδωσαν τα χέρια πριν από σχεδόν δέκα ημέρες, με τον πρώτο να παραχωρεί στην δεύτερη τον Αμρ Ουάρντα για ένα χρόνο με την μορφή δανεισμού. Σήμερα οι Πορτογάλοι γνωστοποίησαν τον Δικέφαλο για την απόφασή τους να διακόψουν τον δανεισμό του Αιγύπτιου λόγω της εξωγηπεδικής συμπεριφοράς του, και... η περιπέτεια ξεκινά τώρα.

ΓΙΟΥΡΟΠΑ ΛΙΓΚ / ΟΛΙΜΠΙΚ ΝΤΟΝΕΤΣΚ - ΠΑΟΚ / EUROPA LEAGUE / OLIMPIK DONETSK - PAOK (ΜΟΤΙΟΝ ΤΕΑΜ)
warda MOTIONTEAM

Η πορτογαλική ομάδα, της οποίας δυο παίκτες κατήγγειλαν πως οι γυναίκες τους παρενοχλήθηκαν από τον Αμρ Ουάρντα, θέλει να τον... στείλει πακέτο στην Θεσσαλονίκη, όμως κάτι τέτοιο δεν είναι τόσο απλό όσο ακούγεται. ΠΑΟΚ και Φεϊρένσε έχουν υπογράψει συμβόλαια που αφορούν το κόστος της "ενοικίασης" του Ουάρντα.

Την δεδομένη στιγμή, η Φεϊρένσε φέρεται διατεθειμένη να διακόψει τον δανεισμό του Ουάρντα με κάθε κόστος και στον ΠΑΟΚ αναζητούν σημείο επαφής με τους Πορτογάλους. Παράλληλα οι ασπρόμαυροι θα πρέπει να πάρουν αποφάσεις για το μέλλον του παίκτη που τους έχει ταλαιπωρήσει αρκετά αυτό το καλοκαίρι αλλά δεν παύει να ανήκει στο έμψυχο δυναμικό τους.

Σύμφωνα με την Αιγυπτιακή ιστοσελίδα "huffpostarabi" ο Ουάρντα είχε απασχολήσει την Αιγυπτιακή ποδοσφαιρική ομοσπονδία και πριν από τέσσερα χρόνια όταν ο παίκτης, στο διάστημα παρουσίας του με την εθνική ομάδα, φέρεται να μπήκε σε δωμάτιο Γαλλίδας τουρίστριας.

News 24/7

24MEDIA NETWORK