Γι'αυτό λείπει από τη Τούμπα ο Σαββίδης

Ο Ιβάν Σαββίδης θα απουσιάσει και από τον εντός έδρας αγώνα του ΠΑΟΚ κόντρα στη Λαμία, και σε συνομιλία που είχε με συνεργάτες του, εξήγησε το λόγο για τον οποίο δεν θα είναι στην Τούμπα.

ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΗΣ ΠΑΕ ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM  / EUROKINISSI)
ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΗΣ ΠΑΕ ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο ομογενής επιχειρηματίας βρέθηκε στην Θεσσαλονίκη στα τέλη της περασμένης εβδομάδας και παρέμεινε στην Ελλάδα μέχρι και το απόγευμα της Τετάρτης.

Θα μπορούσε να είχε οργανώσει το πρόγραμμά του με τέτοιο τρόπο ώστε να δώσει το παρών στο παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τη Λαμία, στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Super League Σουρωτή, στο πέμπτο από τα συνολικά επτά παιχνίδια στα οποία οι θύρες της Τούμπας είναι κλειστές λόγω της τιμωρίας που επιβλήθηκε στον Δικέφαλο του βορρά στα τέλη της περσινής σεζόν.

Στο περιθώριο του επιχειρηματικού συνεδρίου που διοργάνωσαν οι ασπρόμαυροι, και έγινε την περασμένη Τετάρτη, αρκετοί συνεργάτες αλλά και χορηγοί της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, που είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν με τον Ιβάν Σαββίδη, τον ρώτησαν για το αν θα δώσει το παρών στο παιχνίδι της Κυριακής. Η απάντησή του ήταν ξεκάθαρη.

"Η τιμωρία που έχει επιβληθεί στους φιλάθλους μας, ισχύει και για εμένα. Είμαστε ένα και μόνο αν είμαστε ενωμένοι και συσπειρωμένοι μπορούμε να προχωρήσουμε. Δεν αισθάνομαι καλά να είμαι σε ένα γήπεδο στο οποίο δεν επιτρέπεται να βρεθούν οι φίλαθλοί μας" είπε ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK