Για τον Πρίγιοβιτς βρέθηκε χώρος, για τον Σαμπράνο όχι...

Ο Λουτσέσκου έχει αποφασίσει σε ποιους υπολογίζει και σε ποιους όχι ωσότου έρθει ο Γενάρης και η αποστολή που έβγαλε για το ματς με τον Παναθηναϊκό στην Τούμπα ξεδιάλυνε το τοπίο για τον Κάρλος Σαμπράνο που δεν έχει θέση ούτε σε ντέρμπι.

SUPERLEAGUE / ÏÓÖÐ - ÐÁÏÊ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ÏÓÖÐ - ÐÁÏÊ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Δύο φρέσκες ειδήσεις έφερε η ανακοίνωση της αποστολής του ΠΑΟΚ για το κυριακάτικο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, το πρώτο εφετινό με κόσμο στην Τούμμπα.

Από τη μία, είχαμε τη συμμετοχή του Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς στη 18άδα. Ο Σέρβος φορ έβγαλε όλο το πρόγραμμα του Σαββάτου και ο Ραζβάν Λουτσέσκου δεν είχε λόγο να τον αφήσει εκτός - ακόμη κι αν δεν τον χρησιμοποιήσει βασικό και προτιμήσει τον Κουλούρη.

Η απόφαση του Ρουμάνου προπονητή του "Δικεφάλου" για το φορ θα παρθεί την τελευταία στιγμή.

Από την άλλη, επιβεβαιώθηκε περίτρανα πως ο Κάρλος Σαμπράνο αποτελεί ξένο σώμα. Ο Περουβιανός στόπερ έμεινε ξανά εκτός, χωρίς ν' αντιμετωπίζει πρόβλημα, κάτι που σημαίνει ότι ο δανεισμός του από τη ρωσική Ρουμπίν θα ολοκληρωθεί πολύ σύντομα.

Φυσικά εκτός είναι ο Αντελίνο Βιεϊρίνια (έκανε επέμβαση αφαίρεσης της σκωληκοειδίτιδας) και οι τραυματίες Πούγγουρας, Κάτσε.

Η αποστολή αποτελείται από τους: Ρέι, Πασχαλάκη, Μάτος, Δεληγιαννίδη, Μαλεζά, Κρέσπο, Βαρέλα, Μαουρίσιο, Σάκχοφ, Κάνιας, Τσίμιροτ, Πέλκας, Μπίσεσβαρ, Κάμπος, Λημνιό, Μακ, Πρίγιοβιτς, Κουλούρη

News 24/7

24MEDIA NETWORK