Η "απάντηση" του Ιβάν στην... πρόσκληση Μελισσανίδη

Ο Ιβάν Σαββίδης σε ομιλία προς τους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ ενόψει του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδος, αποκάλυψε στ' αποδυτήρια αν θα βρεθεί στα επίσημα του ΟΑΚΑ το ερχόμενο Σάββατο.

ΑΝΟΙΧΤΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ / ΣΑΒΒΙΔΗΣ / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM)
Iβάν Σαββίδης EUROKINISSI

Σε ομιλία τους προς τους ποδοσφαιριστές και το προπονητικό τιμ, που έλαβε χώρα λίγο μετά το τέλος της πρώτης προπόνησης του ΠΑΟΚ ενόψει του τελικού, ο Ιβάν Σαββίδης έδωσε το σύνθημα ενόψει της 12ης Μαΐου, εμψύχωσε τους πάντες με μια ατάκα που ομολόγησε πως δύσκολα λέει, ενώ κατά κάποιο τρόπο «απάντησε» και στην πρόταση του Δημήτρη Μελισσανίδη, επαναλαμβάνοντας όσα είχε αναφέρει στην δήλωση της περασμένης Παρασκευής, αναφορικά με την παρουσία του στο ΟΑΚΑ.

Η αρχική ατάκα αφορούσε τον «αρχιτέκτονα» του φετινού ΠΑΟΚ: « Πρώτα θέλω να ευχαριστήσω τον Ραζβάν, που έφτιαξε σε τόσο σύντομο διάστημα μια ομάδα με άψογο κλίμα και με πνεύμα νικητή».

Ακολούθως έγινε αναφορά στο πρωτάθλημα, με τον Σαββίδη να σημειώνει: « Θέλω να σας ευχαριστήσω όλους που τελειώσαμε δυναμικά και με το κεφάλι μας ψηλά το πρωτάθλημα. Ο Ραζβάν και η διοίκηση έκαναν φέτος πρόοδο σε ένα πολύ σημαντικό ζήτημα: Οσα σοκ κι αν επιχείρησαν οι αντίπαλοί μας να μας προκαλέσουν, δεν δημιουργήθηκε στην ομάδα πανικός και εκνευρισμός, όπως συνέβαινε τα προηγούμενα χρόνια».

Η ατάκα που ξεχώρισε είναι αυτή που ο ίδιος ο Σαββίδης παραδέχθηκε πως δύσκολα βγαίνει από εκείνον: «Δεν το λέω συχνά, αλλά με έχετε κάνει περήφανο. Οι τίτλοι είναι μπροστά μας, γιατί για εμάς όλα αρχίζουν τώρα, αλλά ποτέ στη ζωή μου δεν θα ξεχάσω εσάς, αυτή την ομάδα και σας ευχαριστώ γι αυτό».

Στο τέλος, ήρθε και η ατάκα – απάντηση αναφορικά με την δήλωση του Δημήτρη Μελισσανίδη, που σημείωσε πως θα πρέπει να επιτραπεί στον Ιβάν Σαββίδη να δώσει το παρών στο Ολυμπιακό στάδιο παρά την ποινή που του έχει επιβληθεί: « Θα είμαι μαζί σας στην Αθήνα, αλλά όχι στο γήπεδο. Θέλω με ηρεμία αλλά και με αποφασιστικότητα να ετοιμαστείτε να κατακτήσετε αυτό το Κύπελλο και να το πανηγυρίσουμε μαζί, σαν οικογένεια» ανέφερε ο Σαββίδης. Αξίζει να σημειωθεί πως στην δήλωση του Ιβάν Σαββίδη που είχε αναρτηθεί στην επίσημη ιστοσελίδα της ασπρόμαυρης ΠΑΕ την περασμένη Παρασκευή, ο πρόεδρος και μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ είχε ξεκαθαρίσει: « Την ημέρα του τελικού Κυπέλλου θα είμαι σίγουρα στην Αθήνα. Έξω από το στάδιο. Αλλά δίπλα σας».

ΤΣΑΚ

News 24/7

24MEDIA NETWORK