H διπλή μεταγραφική "ατυχία" του Πασχαλάκη!

Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης από τη στιγμή που έγινε βασικός γκολκίπερ του ΠΑΟΚ, έχει καταφέρει με την απόδοσή του να ξεχωρίσει. Οι "υψηλές πτήσεις" του 28χρονου πορτιέρε έκαναν... γκελ στο εξωτερικό, ωστόσο στάθηκε "άτυχος" στα δύο μεταγραφικά τεστ που κλήθηκε να δώσει χωρίς να φταίει.

H διπλή μεταγραφική "ατυχία" του Πασχαλάκη!

" Μην σου τύχει" για τους διαιτητές η επίμαχη φάση του γκολ του Βαρέλα στην Τούμπα κατά της ΑΕΚ που ακυρώθηκε και κατακυρώθηκε αρκετές ώρες μετά. " Μην σου τύχει" κι αυτό που έχει συμβεί στον πορτιέρε του ΠΑΟΚ, Αλέξανδρο Πασχαλάκη για τους ποδοσφαιριστές που έχουν μπει στο στόχαστρο ξένων ομάδων.

Το Contra.gr φέρνει σήμερα στο φως της το ενδιαφέρον που έχει προκύψει από το εξωτερικό, εδώ και μερικές εβδομάδες, για τον 28χρονο πορτιέρε. Το γεγονός αυτό βέβαια ο Πασχαλάκης δεν μπόρεσε να το χαρεί αφού σε δύο συγκεκριμένες περιπτώσεις του έγινε... χαλάστρα.

Η ομάδα, από χώρα που συχνά-πυκνά εξετάζει και επενδύει σε Έλληνες ποδοσφαιριστές επισκέφθηκε πρώτη φορά την πατρίδα μας για να δει τον πρώην τερματοφύλακα του ΠΑΣ στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Αυτό δηλαδή που δεν έγινε ποτέ! Πρώτο "χτύπημα"...

Οι σκάουτερ του κλαμπ, απογοητεύτηκαν μεν που έκαναν τσάμπα ταξίδι, αλλά αποφάσισαν να μην εγκαταλείψουν την προσπάθειά τους για ένα γεμάτο ριπόρτ του στόχου τους από κρίσιμο παιχνίδι. Τα έβαλαν κάτω και κύκλωσαν την 11η Μαρτίου και συγκεκριμένα το ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Πράγματι, ήρθαν την Κυριακή στην Ελλάδα, είδαν το Πασχαλάκη, ωστόσο φεύγοντας από το γήπεδο "ξέχασαν" τον έμπειρο γκολκίπερ!

Επικεντρώθηκαν σε μία συζήτηση για τα όσα συνέβησαν στον αγωνιστικό χώρο που δυστυχώς δεν αφορούσαν το ποδόσφαιρο.

Ατύχησε ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης, λοιπόν, εις διπλούν κιόλας, χωρίς βέβαια αυτό να του κλείσει την πόρτα της μεταγραφής, καθώς η εικόνα που αποκόμισαν όσο παίχτηκε ποδόσφαιρο κόντρα στην ΑΕΚ ήταν θετικότατη.

News 24/7

24MEDIA NETWORK