"Ντου" ΠΑΟΚτσήδων σε ομιλία του Άδωνι Γεωργιάδη!

Η προγραμματισμένη ομιλία του Άδωνι Γεωργιάδη στα Κουφάλια δεν έγινε ποτέ καθώς οπαδοί του ΠΑΟΚ εμφανίστηκαν ξαφνικά και απαίτησαν την ματαίωσή της. Διαβάστε λεπτομέρειες.

ΒΟΥΛΗ //  (ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ) 
Συζήτηση και λήψη απόφασης για τη σύσταση Ειδικής Κοινοβουλευτικής Επιτροπής για τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης,για την ενδεχόμενη τέλεση των αδικημάτων της δωροληψίας και δωροδοκίας και της νομιμοποίησης εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα, σύμφωνα με τα διαλαμβανόμενα στην πρόταση, από τους :1) Αντώνιο Σαμαρά, 2) Παναγιώτη Πικραμμένο, 3) Δημήτριο Αβραμόπουλο, 4) Ανδρέα Λοβέρδο, 5) Ανδρέα Λυκουρέντζο, 6) Μάριο Σαλμά, 7) Σπυρίδωνα - Άδωνι Γεωργιάδη, 8) Ιωάννη Στουρνάρα, 9) Ευάγγελο Βενιζέλο, 10) Γεώργιο Κουτρουμάνη. ΤΕΤΑΡΤΗ 21/2/2018.  (EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ)
ΒΟΥΛΗ // (ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ) Συζήτηση και λήψη απόφασης για τη σύσταση Ειδικής Κοινοβουλευτικής Επιτροπής για τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης,για την ενδεχόμενη τέλεση των αδικημάτων της δωροληψίας και δωροδοκίας και της νομιμοποίησης εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα, σύμφωνα με τα διαλαμβανόμενα στην πρόταση, από τους :1) Αντώνιο Σαμαρά, 2) Παναγιώτη Πικραμμένο, 3) Δημήτριο Αβραμόπουλο, 4) Ανδρέα Λοβέρδο, 5) Ανδρέα Λυκουρέντζο, 6) Μάριο Σαλμά, 7) Σπυρίδωνα - Άδωνι Γεωργιάδη, 8) Ιωάννη Στουρνάρα, 9) Ευάγγελο Βενιζέλο, 10) Γεώργιο Κουτρουμάνη. ΤΕΤΑΡΤΗ 21/2/2018. (EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ) EUROKINISSI

Κοντεύει να συμπληρωθεί μία εβδομάδα από το επεισοδιακό ντέρμπι της Τούμπας μεταξύ του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ για την 25η αγωνιστική στη Super League Σουρωτή και το πόσο πολύ έχει αφήσει τα σημάδια του στο ελληνικό ποδόσφαιρο δεν χρειάζεται κάποιος να έχει... πανεπιστημιακό τίτλο για να το αντιληφθεί.

Η αντιπαράθεση μάλιστα μεταξύ των "μεγάλων" του ελληνικού πρωταθλήματος έχει ξεφύγει από το στενό αθλητικό πλαίσιο και έχει περάσει και σε πολιτικό επίπεδο, με τα κόμματα -θέλοντας και μη- να συμμετέχουν σε αυτό το γαϊτανάκι.

Τελευταίο παράδειγμα η προγραμματισμένη ομιλία του αντιπροέδρου της Νέας Δημοκρατίας Άδωνι Γεωργιάδη στα Κουφάλια στις 19:30 το απόγευμα του Σαββάτου (17/3), η οποιά δεν έγινε ποτέ αφού οπαδοί του ΠΑΟΚ εισέβαλαν στο πνευματικό κέντρο "Κ.Χατζάκος" και ζήτησαν με το "έτσι θέλω" την μεταίωσή της.

Στο σημείο είχαν συγκεντρωθεί και αστυνομικές δυνάμεις για να μην εκτραχυνθεί περισσότερο η κατάσταση ενώ μετά την επίσημη ανακοίνωση πως δεν θα γινόταν η ομιλία του Άδωνι Γεωργιάδη, οι φίλοι του "Δικεφάλου του Βορρά" αποχώρησαν ειρηνικά, φωνάζοντας συνθήματα για την ομάδα τους.

Ο ίδιος πάντως ο αντιπρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης δεν πήγε στο πνευματικό κέντρο των Κουφαλίων καθώς είχε ειδοποιηθεί για την απρόσκλητη "επίσκεψη" των φίλων των "ασπρόμαυρων".

News 24/7

24MEDIA NETWORK