Επιμένει στη σκληρή γραμμή κατά του Ολυμπιακού ο Λουτσέσκου

Στην Cosmote TV μίλησε ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Ραζβάν Λουτσέσκου και αναφέρθηκε με... κεραυνούς κατά του Ολυμπιακού, επειδή δεν βγήκε να παίξει στο ντέρμπι της Κυριακής στην Τούμπα μετά το αντικείμενο που δέχθηκε ο Όσκαρ Γκαρθία.

SUPERLEAGUE / ΠΑΟΚ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΟΤΙΟΝ ΤΕΑΜ)
SUPERLEAGUE / ΠΑΟΚ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΟΤΙΟΝ ΤΕΑΜ) EUROKINISSI

Εμμένει στις σκληρές δηλώσεις κατά του Ολυμπιακού ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Ραζβάν Λουτσέσκου.

Συγκεκριμένα ο Ρουμάνος σημείωσε: "Είπα στους παίκτες μου ότι είμαι υπερήφανος και χαρούμενος που είμαι ο προπονητής τους και που δουλεύω μαζί τους. Είδα στον αγωνιστικό χώρο δύο διαφορετικές ομάδες. Μια που ήθελε να βγει στον αγωνιστικό χώρο και να παίξει ποδόσφαιρο και μία ομάδα που ήταν χαρούμενη να μην αγωνιστεί.

Ήταν μια σκοτεινή νύχτα για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Οι προπονητές και οι ποδοσφαιριστές θα πρέπει να είναι προετοιμασμένοι για να αγωνιστούν. Είμαι ο προπονητής, έχοντας στόχο, και δουλειά μου είναι να δίνω τα πάντα στους ποδοσφαιριστές μου. Να τους διδάξω ώστε να παίξουν ποδόσφαιρο και να βρίσκουν τον τρόπο σε δύσκολες στιγμές μέσα από τις προπονήσεις και τα παιχνίδια.

Ήμασταν προετοιμασμένοι για να αγωνιστούμε, αλλά οι άλλοι ήταν προετοιμασμένοι να μην αγωνιστούν. Ήρθαν εδώ για να μην αγωνιστούν. Κάτσανε ένα δευτερόλεπτο και φύγανε..."

News 24/7

24MEDIA NETWORK