Ο Λουτσέσκου βγάζει... σπυριά όταν ακούει για άλλη μεταγραφή

Να κάνει ή όχι άλλη μεταγραφή ο ΠΑΟΚ τον Ιανουάριο; Ο Ράζβαν Λουτσέσκου τάσσεται σαφώς υπέρ του όχι αναλύοντας παράλληλα και τους λόγους της άρνησής του. Ολα όσα τόνισε σχετικά.

Ο Λουτσέσκου βγάζει... σπυριά όταν ακούει για άλλη μεταγραφή

Aλλοι στη θέση του θα πετούσαν τη σκούφια τους. Ο Λουτσέσκου όμως μία ακόμη μεταγραφή για τον ΠΑΟΚ την αντιμετωπίζει με επιφύλαξη αν όχι και με απέχθεια.

Μετά τη νίκη επί του Απόλλωνα, ο Ρουμάνος τεχνικός αρχικά τόνισε ότι "π ριν κάνουμε κάποια άλλη μεταγραφή, πιο σημαντική είναι η δουλειά μας εδώ, το πως δουλεύουμε καθημερινά. Εμπιστεύομαι τη δουλειά των παικτών μου. Ίσως ο κόσμος πιστεύει ότι μία μεταγραφή θα βελτιώσει τα πράγματα, κάτι που δεν συμβαίνει πάντα και ειδικά στη χειμερινή περίοδο. Για εμάς η ισορροπία είναι πιο σημαντική κι έχουμε βρει πλέον μία ισορροπία στην ομάδα. Είχα μιλήσει και την Παρασκευή για τους επιθετικούς, έχουμε τον Πρίγιοβιτς και τον Κουλούρη. Πίσω από τους επιθετικούς έχουμε 7 παίκτες στο κέντρο και 4 παίκτες στην άμυνα".

Εν συνεχεία εξηγήθηκε ακόμη περισσότερο: "Και πείτε πως με τόσα πρωταθλήματα να τρέχουν τώρα, ποια ομάδα θα αποδεσμεύσει έναν παίκτη που θα μας δώσει το κάτι παραπάνω. Η χειμερινή μεταγραφική περίοδος, έχει ρίσκο, γιατί αν δεν βρεις έναν σωστό στόχο, μπορεί να χαλάσεις την ισορροπία της ομάδας σου. Και πρέπει να κοιτάξουμε κι αν αυτός ο παίκτης έπαιζε την προηγούμενη περίοδο. Είναι πολλά τα πράγματα που πρέπει να σκεφτούμε".

Συμπέρασμα; Αν δεν πωληθεί ο Πρίγιοβιτς, ο ΠΑΟΚ μένει ως έχει.

News 24/7

24MEDIA NETWORK