Ο Πρίγιοβιτς, τρεις Άγγλοι και μια ρήτρα...

Δεν είναι μόνο η Μπράιτον που τσεκάρει τον Σέρβο επιθετικό του ΠΑΟΚ. Ο Αντώνης Τσακαλέας αποκαλύπτει το ενδιαφέρον κι άλλων αγγλικών ομάδων για τον Πρίγιοβιτς, αλλά και το ύψος της ρήτρας που έχει τοποθετηθεί στο συμβόλαιό του...

SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÊÅÑÊÕÑÁ (MOTION TEAM)
prijovic MOTIONTEAM

Το όνομά του Αλεκσάνταρ Πρίγιοβιτς, ελέω εθνικής Σερβίας, κάνει το πρώτο του πέρασμα από το Νησί. Ο επιθετικός του ΠΑΟΚ διανύει τους τελευταίους μήνες του καλύτερου ημερολογιακού έτους σε αγωνιστικό επίπεδο, και η Μπράιτον, για τον οποία κάνουν λόγο τα βρετανικά Μέσα, δεν είναι η μοναδική ομάδα που έχει στις λίστες της το όνομά του.

Το δεύτερο μισό του 2016, βρήκε τον Αλεκσάνταρ Πρίγιοβιτς να κάνει τις πρώτες του εμφανίσεις στο Τσάμπιονς Λιγκ, με τον ΠΑΟΚ να τον αποκτά τον Ιανουάριο του 2017 έναντι σχεδόν δυο εκ. Ευρώ.

Στον Δικέφαλο του βορρά, ο Σέρβος μετρά ένα γκολ κάθε δυο παιχνίδια, ενώ πήρε και τη πρώτη κλήση στην εθνική ομάδα της πατρίδας του, μετά από πέρασμα και από τα μικρά κλιμάκια της εθνικής Ελβετίας, χώρας στην οποία γεννήθηκε και μεγάλωσε.

Σε δημοσίευμα σε Βρετανικά Μέσα, γίνεται λόγος για την παρουσία του ονόματος του Πρίγιοβιτς σε λίστα παικτών της εθνικής Σερβίας, την οποία διαθέτει ο σκάουτερ της Μπράιτον... και όχι μόνο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχουν άλλες δυο ομάδες της Πρεμιερ Λιγκ, οι οποίες μάλιστα έχουν μέτριες έως κακές επιθετικές επιδόσεις στο πρωτάθλημα (παρόμοιες με αυτές της Μπράιτον) οι οποίες και παρακολουθούν τον επιθετικό του ΠΑΟΚ.

Η εθνική Σερβίας άλλωστε είναι και η μοναδική... πασαρέλα για τον Πρίγιοβιτς μετά τον αποκλεισμό του ΠΑΟΚ στη φάση των πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ, γεγονός που λειτουργεί ως τροχοπέδη.

Η ρήτρα στο συμβόλαιο του Σέρβου επιθετικού είναι στα 7.000.000, και είναι δεδομένο ότι στο τέλος της συζήτησης, μπαίνει ως ερώτημα το αν ο ΠΑΟΚ είναι διατεθειμένος να παραχωρήσει τον Πρίγιοβιτς σε περίπτωση που προκύψει πρόταση τον Ιανουάριο.

Σε υποθετική ερώτηση, μπορεί να δοθεί μόνο υποθετική απάντηση και αυτή έχει να κάνει με το ποσό που θα πέσει στο τραπέζι, αν αυτό είναι μικρότερο από τη ρήτρα, διότι σε διαφορετική περίπτωση, δεν υπάρχει συζήτηση.

Το σίγουρο είναι πως όπως υπάρχουν ομάδες που βλέπουν τον Πρίγιοβιτς, έτσι και ο ΠΑΟΚ, γνωρίζοντας αυτά τα δεδομένα, κάνει από την πλευρά του τις δικές του κινήσεις.

News 24/7

24MEDIA NETWORK