Οι 10.000 ΠΑΟΚτζήδες του πρωταθλήματος και το "ντου" στον Γκαρσία

Η Κ20 του ΠΑΟΚ επιβλήθηκε του Λεβαδειακού με 4-2 και κατέκτησε το πρωτάθλημα στην κατηγορία της, παρουσία περίπου 10.000 (!) του "Δικεφάλου του Βορρά" που βρέθηκαν στις κερκίδες του σταδίου της Τούμπας και η άρνηση της ανδρικής ομάδας να γιορτάσει το Κύπελλο με τους μικρούς που έβγαλε μεγαλείο.

Οι 10.000 ΠΑΟΚτζήδες του πρωταθλήματος και το "ντου" στον Γκαρσία

Οι νεαροί παίκτες του ΠΑΟΚ ακολούθησαν την... πεπατημένη σε πανηγυρισμούς τίτλων, που περιλαμβάνει το πέταγμα του προπονητή στον αέρα. Ποιος να έλεγε στους πιτσιρικάδες πριν από μερικά χρόνια πως θα ερχόταν η στιγμή που θα έκαναν "ντου" στον Πάμπλο Γκαρσία και θα τον σήκωναν στα χέρια.

Η αρχική σκέψη ήταν να στηθεί διπλή φιέστα με την ανδρική ομάδα να πλαισιώνει την Κ20 σε κοινούς πανηγυρισμούς πρωταθλήματος (για την Κ20) και κυπέλλου (για τους άντρες) όμως αυτό ματαιώθηκε καθώς οι μεγάλοι δεν ήθελαν να "καπελώσουν" το πάρτι των πιτσιρικάδων, ενώ είχαν ήδη ζήσει το γλέντι τίτλου στον Λευκό Πύργο, τα ξημερώματα της Κυριακής.

Οι παίκτες της Κ20 σήκωσαν τον Πάμπλο Γκαρσία στα χέρια, και ακολούθως έστησαν φιέστα με... δανεικό τρόπαιο! Ο Δημήτρης Πέλκας, που βρέθηκε στο στάδιο της Τούμπας μαζί με τους Αντελίνο Βιεϊρίνια, Αλέξανδρο Πασχαλάκη, Δημήτρη Λημνιό, Ευθύμη Κουλούρη και Παναγιώτη Δεληγιαννίδη, παρέδωσε το κύπελλο Ελλάδος στην Κ20, για να στήσει την φιέστα της, καθώς το τρόπαιο του πρωταθλητή Κ20 θα παραδοθεί τις προσεχείς ημέρες από την διοργανώτρια.

News 24/7

24MEDIA NETWORK