Ποια Ισπανία; Δεν πάει πουθενά ο Πάμπλο Γκαρσία

Οσο και αν οι σειρήνες ηχούσαν στ' αυτιά, ο Πάμπλο Γκαρσία δεν θα πάει πουθενά. Ο Ουρουγουανός τεχνικός δεν απαρνήθηκε την προοπτική να μείνει στην Κ-20 του ΠΑΟΚ για ακόμη δύο χρόνια.

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ Κ-20 / ΠΑΟΚ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ ΚΑΙ ΦΙΕΣΤΑ ΤΗΣ ΑΝΔΡΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM)
Πάμπλο Γκαρσία EUROKINISSI

Ψάχθηκε από εδώ, ψάχθηκε από εκεί, πήγε μέχρι τη Μαδρίτη, έδωσε τα βιογραφικά του αλλά τελικά ο Πάμπλο Γκαρσία δεν το κούνησε από την αγαπημένη του Θεσσαλονίκη.

Και τα δύο επόμενα χρόνια ο Ουρουγουανός τεχνικός θα είναι ο προπονητής της Κ-20 του ΠΑΟΚ η οποία εφέτος, υπό τις οδηγίες του, κατέκτησε το πρωτάθλημα.

Ο Γκαρσία δεν έχει κρύψει ποτέ ότι θέλει να προπονήσει σε υψηλό επίπεδο, άλλωστε γι' αυτό βρέθηκε πρόσφατα επί ισπανικού εδάφους, για να ακούσει προτάσεις.

Ωστόσο, καμία από αυτές δεν τον συγκίνησε...

Η σχετική ανακοίνωση

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την συμφωνία με τον Πάμπλο Γκαρσία για την ανανέωση του συμβολαίου του για άλλα δύο χρόνια.

Ο Ουρουγουανός αποτέλεσε έναν από τους πιο εμβληματικούς ηγέτες του Δικεφάλου εντός αγωνιστικού χώρου, αγαπήθηκε όσο λίγοι και αφού κρέμασε τα παπούτσια του ξεκίνησε να εργάζεται στα τμήματα υποδομής του Δικεφάλου, ως προπονητής, έχοντας περάσει και από κάποια άλλα πόστα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Την περσινή σεζόν, υπό τις οδηγίες του, η Κ20 του ΠΑΟΚ κατέκτησε το πρωτάθλημα της Super League Σουρωτή, το δεύτερό του μετά από αυτό που πήρε με την Κ17 πριν από δύο χρόνια.

News 24/7

24MEDIA NETWORK