Τα "χαρτιά" του ΠΑΟΚ απέναντι στο "κλειστό" ρόλο

Ο ΠΑΟΚ έχει προετοιμάσει τη δική του λίστα στο δρόμο για τη τύχη της υπόθεσης της αναμέτρησης με αντίπαλο τον Ολυμπιακό, προσπαθώντας να πατήσει σε όσα "μεμπτά" σημεία υπάρχουν και έχουν καταγραφεί. Οι "ασπρόμαυροι" προσπαθούν να χρησιμοποιήσουν δυο χτυπητά "λάθη" των "ερυθρόλευκων".

SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÏÓÖÐ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÏÓÖÐ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Στον Ολυμπιακό επιμένουν με κάθε τρόπο πως ο Οσκαρ Γκαρσία δηλώθηκε. Το οι δηλώθηκε εκπρόθεσμα είναι αυτό που φεύγει από το λεξιλογικό των Πειραιωτών, αλλά το... θυμίζουν τόσο ο διαιτητής Αρετόπουλος όσο και ο παρατηρητής διαιτησίας. Το γεγονός πως δεν επιτρέπεται καμία αλλαγή στο φύλλο αξιωματούχων, όσο οι ερυθρόλευκοι το γράφουν με μικρά γράμματα, τόσο οι ασπρόμαυροι το υπερτονίζουν ειδικά από τη στιγμή που το τονίζουν και ο διαιτητής και ο παρατηρητής διαιτησίας.

Στο φύλλο αγώνα ο διαιτητής Αρετόπουλος καταγράφει το γεγονός της αποχώρησης του Ολυμπιακού χωρίς να υπάρχει δική του εντολή. Αυτό ως γεγονός, ίσως από μόνο του να περνούσε στα ψιλά, όμως όταν μπροστά στη κάμερα υπάρχει ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού να φωνάζει «παίρνω την ομάδα και φεύγω», αυτό, στα χέρια των «ασπρόμαυρων» δείχνει πρόθεση και αναζήτηση αφορμής.

Το χρονικό διάστημα στο οποίο ο Ολυμπιακός δεν επέτρεψε στον γιατρό της αναμέτρησης να εξετάσει τον Οσκαρ Γκαρσία έχει επίσης καταγραφεί και δεν θα περάσει... ανεκμετάλλευτο από τους ασπρόμαυρους. Στον Ολυμπιακό στέκονται στο γεγονός πως γιατρός της αναμέτρησης εργάζεται στα τμήματα υποδομής του ΠΑΟΚ, κάτι που δεν του απαγορεύει να είναι γιατρός σε παιχνίδι της Σούπερ Λιγκ. Αν ο συγκεκριμένος γιατρός δεν είχε δικαίωμα να ασκεί καθήκοντά γιατρού αγώνα, θα ξεκινούσε το παιχνίδι από τον διαιτητή ή από τον Ολυμπιακό;

Στο θέμα της ρίψης του ρολού, οι ερυθρόλευκοι επιμένουν να κάνουν λόγο για κλειστό ρόλο κάτι που έχει καταρριφθεί από όλα τα βίντεο που έχουν καταγράψει το περιστατικό.

Ακόμα και στο θέμα του τραυματισμού στέκονται οι ασπρόμαυροι, καθώς από τα βίντεο που έχουν βγει στη δημοσιότητα, ο Οσκαρ Γκαρθία δεν χτύπησε στα χείλια. Θα μπορούσε αυτό να είναι ξεκαθαρίσει στα πρώτα 15 λεπτά από τον γιατρό της αναμέτρησης, αλλά οι ερυθρόλευκοι δεν του επέτρεψαν τη πρόσβαση στον Ισπανό.

News 24/7

24MEDIA NETWORK