Το Μουντιάλ φέρνει νέα ρήτρα για τον Πρίγιοβιτς

Η μετοχή του Αλεκσάνταρ Πρίγιοβιτς έχει πάρει την ανηφόρα, ιδιαίτερα μετά το γκολ που πέτυχε ο Σέρβος επιθετικός, με το οποίο η εθνική ομάδα της χώρας του σφράγισε το εισιτήριο για την τελική φάση του επερχόμενου Παγκοσμίου κυπέλλου. Οι ασπρόμαυροι καλούνται να χειριστούν το συγκεκριμένο κεφάλαιο και στο τραπέζι έχει πέσει και το ενδεχόμενο αναπροσαρμογής των όρων του συμβολαίου του παίκτη, προς όφελος και των δυο πλευρών.

SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÊÅÑÊÕÑÁ (MOTION TEAM)
prijovic MOTIONTEAM

Ο Πρίγιοβιτς πρόλαβε να αναδειχθεί πρώτος σκόρερ του Δικεφάλου του βορρά την περσινή σεζόν, έστω και αν άρχισε να αγωνίζεται με την ασπρόμαυρη φανέλα στα τέλη Ιανουαρίου, ενώ είχε και ένα σημαντικό διάστημα στο οποίο έμεινε εκτός δράσης λόγω της επέμβασης που χρειάστηκε να κάνει για την αποκατάσταση της σπασμένης του κλείδας.

Ο... Πριγιο – γκολ μετρά 15 τέρματα σε 30 εμφανίσεις μέσα στο 2017 όντας στη πρώτη θέση του πίνακα των σκόρερ, όμως μισθολογικά βρίσκεται στην πέμπτη θέση. Με βάση τις συμφωνίες που έχουν γίνει ανάμεσα στους παίκτες και τους κυπελλούχους Ελλάδος, οι Ζοσέ Μαουρίσιο, Κάρλος Σαμπράνο, Αντελίνο Βιεϊρίνια και Ομάρ Ελ Καντουρί έχουν μεγαλύτερες συνολικές ετήσιες απολαβές από τον Αλεκσάνταρ Πρίγιοβιτς.

Αυτό δεν είναι ούτε κάποιου είδους “πρόβλημα” ούτε και κάποιου είδους “λάθος”. Ο Πρίγιοβιτς είχε το μεγαλύτερο συμβόλαιο σε ετήσιες αποδοχές για την σεζόν 2016-17, όμως στη σεζόν 2017-18 ο Ιβάν Σαββίδης αποφάσισε να βάλει τον πήχη πιο ψηλά, και στο ρόστερ του ΠΑΟΚ προστέθηκαν παίκτες με επταψήφιες ετήσιες αποδοχές. Ο Πρίγιοβιτς είναι έτσι και οριακά κάτω από αυτές.

Ο ΜΙΣΘΟΣ ΑΝΕΒΑΖΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΡΗΤΡΑ

Μια από τις σκέψεις που υπάρχουν στην Τούμπα, θέλουν τους ασπρόμαυρους να μπαίνουν σε διαδικασία αναπροσαρμογής των όρων του συμβολαίου του Αλεκσάνταρ Πρίγιοβιτς, τόσο σε επίπεδο απολαβών όσο και σε επίπεδο ρήτρας. Η αύξηση των ετήσιων αποδοχών είναι αυτή που θα ικανοποιήσει τον Σέρβο επιθετικό, και η αύξηση της ρήτρας είναι αυτή που θα ικανοποιήσει την ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Εφόσον οι ασπρόμαυροι θεωρούν ότι η χρηματιστηριακή αξία του Αλεκσάνταρ Πρίγιοβιτς μεγάλωσε, και θέλουν να αυξήσουν τη ρήτρα (για την οποία οι άνθρωποι της ΠΑΕ είχαν αναφέρει πως είναι στα 10.000.000 και ο μάνατζερ του παίκτη το καλοκαίρι ανέφερε πως είναι στα 7.000.000 Ευρώ) θα πρέπει να... φερθούν αναλόγως και στον ποδοσφαιριστή.

Η ΒΙΤΡΙΝΑ ΤΟΥ ΜΟΥΝΤΙΑΛ

Ο Αλεκσάνταρ Πρίγιοβιτς θα είναι στην 23αδα των Σέρβων στη τελική φάση του Παγκοσμίου κυπέλλου που θα γίνει το καλοκαίρι του 2018 στα γήπεδα της Ρωσίας, που είναι (μαζί με το Τσάμπιονς Λιγκ) τα μεγαλύτερα ποδοσφαιρικά “χρηματιστήρια”. Αν ΠΑΟΚ και Πρίγιοβιτς βαδίζουν προς την κατεύθυνση της αναπροσαρμογής του συμβολαίου, τότε αυτόματα ο ΠΑΟΚ κρεμάει ταμπελάκι“μην αγγίζεται”στονπαίκτη για τον Ιανουάριο, η οποία στο πίσω μέρος θα γράφει “εδώ είμαστε” και θα... γυρίσει το καλοκαίρι, με την παρουσία του παίκτη στο Μουντιάλ.

Η ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΣΤΟΧΟ

Το μόνο σίγουρο είναι πως η πρόκριση της Σερβίας στο Παγκόσμιο Κύπελλο έχει “ανεβάσει” τον Πρίγιοβιτς, που πλέον δεν έχει να σκεφτεί τίποτε άλλο από τον ΠΑΟΚ και την επίτευξη των στόχων που έχουν τεθεί. Ο Σέρβος έχει δείξει ηγετικά στοιχεία και “φτιάχνεται” όταν κάνει τους συμπαίκτες του να νιώθουν πως στο πρόσωπό του βρίσκουν τον παίκτη που θα μετατρέψει τη τελική τους πάσα σε γκολ. Ζητά τη μπάλα όταν αυτή “καίει” και καλείται να το συνεχίσει, βάζοντας και εκείνος πλάτη στο δρόμο για τη κορυφή.

News 24/7

24MEDIA NETWORK