To τρελό πριμ Σαββίδη σε Λουτσέσκου

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου έχει ένα ακόμα έξτρα κίνητρο για να κάνει πρωταθλητή τον ΠΑΟΚ αφού ο Ιβάν Σαββίδης του έχει τάξει ένα γενναιόδωρο πριμ τίτλου!

Ο ΝΕΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΡΑΖΒΑΝ ΛΟΥΤΣΕΣΚΟΥ (MOTION TEAM)
Ο ΝΕΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΡΑΖΒΑΝ ΛΟΥΤΣΕΣΚΟΥ (MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Συμβόλαιο με χρυσό πριμ! Ο Ραζβάν Λουτσέσκου είναι εδώ και δυο ημέρες το νέο αφεντικό στα αποδυτήρια του ΠΑΟΚ παίρνοντας τη σκυτάλη από τον Αλεκσάνταρ Στανόγεβιτς (άντεξε μόλις 57 ημέρες ο Σέρβος) και αυτό που κατέστησε σαφές από τις πρώτες του δηλώσεις είναι ότι πιστεύει στο υλικό που έχει στη διάθεσή του και έχει στόχο να οδηγήσει ψηλά τη νέα του ομάδα.

Σε περίπτωση μάλιστα που το "ψηλά" ισοδυναμεί με κορυφή, τότε πέρα από τη δόξα ο Ρουμάνος τεχνικός θα βγει κερδισμένος και χρηματικά, καθώς ο Ιβάν Σαββίδης του έχει τάξει ένα άκρως παχυλό πριμ σε περίπτωση κατάκτησης τίτλου!

Την είδηση αυτή τη δίνει η ρουμανική ιστοσελίδα "www.gsp.ro", η οποία μέσω δημοσιεύματος που έχει την ετικέτα του "αποκλειστικού" , αποκαλύπτει πως το πριμ κατάκτησης της Super League από τον ΠΑΟΚ για τον Ραζβάν Λουτσέσκου ανέρχεται σε μισό εκατομμύριο ευρώ!.

Το ίδιο δημοσίευμα αναφέρει πως ο πρώην τεχνικός της Ξάνθης θα έχει ετήσιες απολαβές στον "Δικέφαλο του Βορρά" ύψους 400.000 ευρώ, κάτι που συνιστά υπερδιπλασιασμό σε σύγκριση με τα 170.000 ευρώ που έπαιρνε το χρόνο στους Ακρίτες.

Photo Credits: Eurokinissi

News 24/7

24MEDIA NETWORK