Χωρούν μαζί Πέλκας - Ελ Καντουρί...

Το σύστημα του Λουτσέσκου με το "ψευτοεννιάρι" και η συνύπαρξη των δύο ποδοσφαιριστών στη νικηφόρα αναμέτρηση (2-1) με τη Στεάουα στην Ολλανδία.

ΣΤΟ ΟΣΤΕΡΜΠΕΚ / ΦΙΛΙΚΟ / ΠΑΟΚ - ΣΤΕΑΟΥΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ / MOTION TEAM)
ΠΑΟΚ - Στεάουα EUROKINISSI

Παρά το γεγονός πως ο Πρίγιοβιτς τώρα ετοιμάζεται να μπει στην προετοιμασία και ο έτερος φορ αναζητείται, εβδομάδες τώρα, στην αγορά, ο Ραζβάν Λουτσέσκου δεν μοιάζει ν' αγχώνεται. Του το επιτρέπουν αυτό οι ποδοσφαιριστές του. Κατά βάση δύο: ο Πέλκας και ο Ελ Καντουρί.

Τη στιγμή που πολλοί έψαχναν να βρουν ποιος από τους δύο θα πρέπει να παίζει βασικός έχοντας το ρόλο του οργανωτή, ο Λουτσέσκου έρχεται να του χρησιμοποιήσει μαζί για να μην χάσει τίποτα από την ποιότητά τους. Στο φιλικό 2-1 επί της Στεάουα τη Δευτέρα στην Ολλανδία, Ελ Καντουρί και Πέλκας εναλλάσσονταν στην κορυφή της επίθεσης, σε ρόλο ψευτοεννιαριού και χάρη στη διαρκή κίνησή τους συνεργάζονταν πολύ καλά είτε μεταξύ τους είτε με τους πλάγιους (Μπίσεσβαρ, Λημνιός).

Ο -ανεβασμένος και ορεξάτος στην προετοιμασία- Μαροκινός μάλιστα σκόραρε το δεύτερο γκολ του Δικεφάλου, αυτό που ήρθε λίγα λεπτά με την πανέξυπνη εκτέλεση φάουλ του Βιεϊρίνια στο 4'.

Η λογική υπαγορεύει πως από τη στιγμή που μεσολαβούν δύο εβδομάδες ως το το πρώτο ματς απέναντι στη Βασιλεία (24/7), ο Πρίγιοβιτς θα έχει προλάβει να ενταχθεί στο σύνολο, ανακτώντας το ρόλο του ως σέντερ φορ. Αν πάντως το σχήμα χωρίς 9άρι συνεχίσει να δουλεύει, ας μην αποκλειστεί το ενδεχόμενο να συνυπάρχουν Πέλκας-Ελ Καντουρί στο ίδιο σχήμα. Διαφορετικά, τον έναν εκ των δύο τον βλέπουμε στα άκρα. Όχι ότι ο Λάμπρου στο β' ημίχρονο πήγε άσχημα... Αντιθέτως ο Ζαμπά, αφότου μπήκε, έφυγε πολύ ξύλο και εκνευρίστηκε.

Συνολικά ο ΠΑΟΚ έπαιξε με τους: Πασχαλάκη (71' Σιαμπάνη), Μάτος (71' Κίτσιου), Βαρέλα (71' Μαλεζά), Κρέσπο (71' Χατσερίντι), Βιεϊρίνια (71' Μπαλογιάννη), Μαουρίτσιο (71' Σάκχοφ), Κάνιας (71' Χαρίση), Ελ Καντουρί (71' Μυστακίδη), Λημνιός (71' Ενρίκε), Μπίσεσβάρ (46' Λάμπρου), Πέλκα (71' Ζαμπά)

News 24/7

24MEDIA NETWORK