Δεκαοκτώ χρόνια και... μία ημέρα από ολοκλήρωση της μεταγραφής του στην Ίντερ (11/9/1999) ο Γρηγόρης Γεωργάτος φιλοξενήθηκε στο "Ραδιόφωνο 24/7" και στους 88.6 και μιλώντας τους Σταύρο Γεωργακόπουλο και Βαγγέλη Σταματόπουλο έκανε ένα πολυ όμορφο ποδοσφαιρικό ταξίδι στο παρελθόν.

ADVERTISING

Θυμήθηκε το δισταγμό που είχε αρχικά να υπογράψει στην Ίντερ θεωρώντας πως είχε ήδη εκπληρώσει όλα τα παιδικά του όνειρα φτάνοντας να παίξει στον Ολυμπιακό αλλά και τις σπουδαίες στιγμές που έζησε με προσωπικότητες όπως οι Μαρτσέλο Λίπι αλλά και οι Ρονάλντο, Βιέρι, Μπλαν και Ρομπέρτο Μπάτζο ενώ μίλησε και για έναν νυν "ερυθρόλευκο".

Αυτός ήταν ο Παναγιώτης Ρέτσος, με τον "Γκεό" να μιλάει με τα καλύτερα λόγια για την αξία και το ταλέντο του και να κάνει την εκτίμηση ότι θα πετύχει σπουδαία πράγματα στην καριέρα του στο άμεσο μέλλον.

"Αντικειμενικός δεν θα είμαι γιατί αυτό το παιδί το αγαπάω πολύ και το έζησα. Το μόνο πράγμα που ξέρω είναι πως δεν πρόκειται ποτέ αυτό το παιδί να ψωνιστεί, που λέμε, έχει πάρει φοβερές βάσεις όταν ξεκίναγε. Ό,τι ζει τώρα το συζητήσαμε πριν τρία χρόνια, τι θα συναντήσει, οπότε ξέρω πως δεν θα επηρεαστεί.

Του το έχω ξαναπεί πολλές φορές και του το έστειλα σε μήνυμα πως "άφησε τους άλλους να μιλάνε για εσένα και κοίτα εσύ το ποδόσφαιρο και όλα θα έρθουν". Είναι το πιο σημαντικό και πιστεύω θα το κάνει. Αν δεν έχει τραυματισμό θα φτάσει πολύ ψηλά. Θα συνεχίσει το έργο και την καριέρα σημαντικών Ελλήνων ποδοσφαιριστών στο εξωτικό. Στα στόπερ είμαστε πολύ δυνατοί και αξιόλογοι"

Η πρόβλεψη Γεωργάτου για Ρέτσο