"Βόμβα": Ο Γενικός Επιθεωρητής Δημόσιας Διοίκησης μπαίνει στις ομοσπονδίες!

Μία αλλαγή που θα μπορούσε να την χαρακτηρίσει κανείς και ως επαναστατική έρχεται στον ελληνικό αθλητισμό με το μίνι νομοσχέδιο που φέρνει άμεσα στη Βουλή ο Γιώργος Βασιλειάδης.

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΣΥΝΕΝΡΕΓΑΣΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ AIMS (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΣΥΝΕΝΡΕΓΑΣΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ AIMS (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Σύμφωνα με συγκεκριμένη διάταξη του εν λόγω σχεδίου νόμου την ευθύνη πλέον των ελέγχων στις αθλητικές ομοσπονδίες την αναλαμβάνει ο γενικός επιθεωρητής δημόσιας διοίκησης!

Η αλλαγή αυτή γίνεται για δύο βασικούς λόγους. Ο πρώτος είναι ότι με τους ελέγχους από το γενικό επιθεωρητή θα εξασφαλίζεται περισσότερη αντικειμενικότητα και πιο διεξοδική έρευνα. Ο δεύτερος είναι ότι οι σχετικές υπηρεσίες του Υπουργείου Αθλητισμού θα απαλλαχθούν προκειμένου να συγκεντρωθούν σε άλλους είδους αποστολές.

Μόλις το μίνι-νομοσχέδιο γίνει και επίσημα νόμος του κράτους, ο ΓΕΔΔ θα πιάσει και επίσημα δουλειά διευρευνώντας τα πάντα που έχουν σχέση με τη λειτουργία των αθλητικών ομοσπονδιών και κυρίως τον τρόπο που διαχειρίζονται το δημόσιο χρήμα.

Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι όσες ομοσπονδίες έχουν...θέματα με τη διαχείριση των οικονομικών τους μόλις απέκτησαν έναν πολύ βαρύ πονοκέφαλο.

Ν.Γ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK