Άρωμα (διάσημης) γυναίκας στο Μίλαν-Νάπολι!

Το σπουδαίο ματς της 32ης αγωνιστικής της Serie A μεταξύ της Μίλαν και της Νάπολι είχε μία ευχάριστη έκπληξη για τους θεατές στο "Σαν Σίρο" λόγω μίας guest εμφάνισης. Δείτε PHOTOS.

Άρωμα (διάσημης) γυναίκας στο Μίλαν-Νάπολι!

Το κοινό της Μίλαν πήγε το μεσημέρι της Κυριακής στο "Σαν Σίρο" για να δει την ομάδα του κόντρα στην ισχυρή Νάπολι που διεκδικεί σκουντέτο από την Γιουβέντους αλλά και τον Τζανλουίτζι Ντοναρούμα στο 100ο παιχνίδι του στη μεγάλη κατηγορία, όμως πριν από την πρώτη σέντρα τον περίμενε μία ακόμα έκπληξη.

Για την ακρίβεια... τρεις, αφού τόσα ήταν τα πρόσωπα-έκπληξη που έκαναν την εμφάνισή τους στο χορτάρι πριν αναμετρηθούν οι ομάδες του Γκατούζο και του Σάρι. Οι δύο πρώτοι είναι από το χώρο του ποδοσφαίρου, με τους Ρούντ Γκούλιτ και Μπρους Γκρόμπελααρ να εμφανίζονται στο γήπεδο, ενώ το τρίτο πρόσωπο αποτέλεσε μεγάλη ατραξιόν...

Και αυτό γιατί εμφανίστηκε στον ποδοσφαιρικό ναό του Μιλάνου η Τζέρι Χάλιγουελ, πρώην μέλος των Spice Girls, με την Αγγλίδα τραγουδίστρια, ηθοποιό, συγγραφέα και σχεδιάστρια μόδας να φοράει τη λευκή εμφάνιση της Μίλαν και πέρα από πόζες που χάρισε στους φωτογράφους, έκανε και αρκετά "κόλπα" με τη μπάλα!

News 24/7

24MEDIA NETWORK