Το τελευταίο καρφί για Αντσελότι το έριξε ο Μίλερ

Ο Κάρλο Αντσελότι αποτελεί παρελθόν εδώ και ημέρες από την Μπάγερν όμως το πάρτι των παικτών δεν έχει σταματημό,με την τελευταία φαρμακερή ατάκα να ανήκει στον Τόμας Μίλερ...

Το τελευταίο καρφί για Αντσελότι το έριξε ο Μίλερ

Η αλλαγή στην τεχνική ηγεσία της Μπάγερν έχει σφραγιστεί επίσημα, με τον Γιουπ Χάινκες να έχει αναλάβει τη σκυτάλη και να παρουσιάζεται επίσημα από τους ανθρώπους των Βαυαρών, παρόλα αυτά οι παίκτες της δεν έχουν πάψει τις επιθέσεις στον Κάρλο Αντσελότι.

Ο τελευταίος που επιχείρησε να μειώσει ουσιαστικά τον Ιταλό τεχνικό (είχε χάσει τη θέση του στο αρχικό σχήμα αυτή τη σεζόν) ήταν ο Τόμας Μίλερ, ο οποιός δήλωσε με νόημα:

"Τώρα θα αρχίσουμε να κάνουμε και πάλι καλές προπονήσεις. Ο Χάινκες θα μπορέσει να μας δώσει ζωή ξανά, ειδικά σε ό,τι αφορά το πάθος και την αφοσίωση. Ανεξάρτητα πάντως από τον προπονητή, καλούμαστε πάντως να αντιδράσουμε ως ομάδα".

Δεν είναι πάντως ο μοναδικός που κατηγόρησε τον "Καρλέτο" για... χαλαρές προπονήσεις αφού σύμφωνα με δημοσίευμα του "Kicker", πριν λίγο καιρό ο Άριεν Ρόμπεν είχε πει στον Ούλι Χένες πως "σε σχέση με μας κάνει καλύτερες προπονήσεις η ομάδα Νέων που παίζει ο γιος μου".

News 24/7

24MEDIA NETWORK