Πάει για νέο διαζύγιο ο Αμπράμοβιτς, ποδοσφαιρικό αυτή τη φορά

Ο Ρομάν Αμπράμοβιτς χώρισε την Ντάσα Ζούκοβα με τους Άγγλους ρεπόρτερ να αποκαλύπτουν ότι σύντομα ο Ρώσος μεγιστάνας θα βάλει κι άλλο διαζύγιο στην πλάτη, αλλά ποδοσφαιρικό αυτή τη φορά. Στα... τάρταρα οι σχέσεις του ιδιοκτήτη της Τσέλσι με τον Αντόνιο Κόντε.

Πάει για νέο διαζύγιο ο Αμπράμοβιτς, ποδοσφαιρικό αυτή τη φορά

Παρότι ο Αντόνιο Κόντε στην πρώτη σεζόν σαν προπονητής της Τσέλσι κέρδισε το πρωτάθλημα η σχέση του με τον Ρομάν Αμπράμοβιτς δεν είναι και η καλύτερη την αυγή της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Όπως αναφέρουν αγγλικά και ιταλικά δημοσιεύματα ο Κόντε νιώθει απογοητευμένος από το μεταγραφικό σχεδιασμό των "Μπλε" και θεωρεί πως η ομάδα δεν ενισχύθηκε κατάλληλα για να παίξει και στην Ευρώπη, παράλληλα με την Premier.

Τις ανησυχίες του αυτές ο Κόντε τις εκφράζει ανοιχτά με δηλώσεις τύπου: "Αν είχα 100.000.000 ευρώ θα έπαιρνα τον Κέιν" την ίδια στιγμή που η Τσέλσι προ ημερών είχε αγοράσει τον Μορατά με 80.000.000 ευρώ.

Όλα αυτά δεν περνούν απαρατήρητα από τον Αμπράμοβιτς ο οποίος κοινώς τα'χει πάρει με τον Κόντε και οι Άγγλοι γράφουν πως όλα είναι ανοιχτά με το μέλλον του Ιταλού στον πάγκο των πρωταθλητών Αγγλίας.

Photo Credits: AP Photo/Matt Dunham

News 24/7

24MEDIA NETWORK