Το ειρωνικό σύνθημα που "πόνεσε" τον Μπουφόν όσο και το πέναλτι της Ρεάλ!

Ο Τζίτζι Μπουφόν ξέσπασε κατά του Μάικλ Όλιβερ για το πέναλτι υπέρ της Ρεάλ και οι οπαδοί της Φιορεντίνα τον τρόλαραν με σύνθημα κατά τη διάρκεια του αγώνα με την ΣΠΑΛ!

Το ειρωνικό σύνθημα που "πόνεσε" τον Μπουφόν όσο και το πέναλτι της Ρεάλ!
AP PHOTO/FRANCISCO SECO

Ο Μάικλ Όλιβερ εξόργισε τους ανθρώπους της Γιουβέντους με το πέναλτι που υπέδειξε υπέρ της Ρεάλ στις καθυστερήσεις του αγώνα στο "Μπερναμπέου" και με το οποίο αποκλείστηκαν ουσιαστικά οι Τορινέζοι από τη συνέχεια του Champions League και εκείνος που έκανε τα πιο καυστικά σχόλια εναντίον του ήταν ο Τζίτζι Μπουφόν.

Άνθρωπο που έχει... σκουπιδοτενεκέ στη θέση της καρδιάς και ο οποίος θα έπρεπε να είναι στις εξέδρες αντί για τον αγωνιστικό χώρο και να βλέπει τα ματς με τη γυναίκα και τα παιδιά του τρώγοντας πατατάκια, χαρακτήρισε τον Άγγλο ρέφερι ο 40χρονος κίπερ, που έκανε λόγο επίσης για έναν διαιτητή "χωρίς προσωπικότητα και ευαισθησία"!

Το ειρωνικό σύνθημα που "πόνεσε" τον Μπουφόν όσο και το πέναλτι της Ρεάλ!

Ε, η λέξη αυτή δεν ακούστηκε καλά στους φίλους της Φιορεντίνα, ομάδας που έχει τεράστια κόντρα με την Γιουβέντους εδώ και δεκαετίες, και κατά τη διάρκεια του ματς πρωταθλήματος με την ΣΠΑΛ, η Curva Fiesole που φιλοξενεί τους οργανωμένους οπαδούς της ομάδας της Τοσκάνης "απάντησε".

Πώς; Μετά την υπόδειξη πέναλτι εις βάρος της Φιορεντίνα στο 9ο λεπτό και την απόφαση του διαιτητή Ορσάτο να πάρει πίσω το σφύριγμα έχοντας κάνει χρήση του VAR, οι οπαδοί άρχισαν να τραγουδούν εν χορώ: "Insensibile, insensibile, insensibile, insensibile!".

Ουσιαστικά φωνάζοντας τη λέξη "αναίσθητε" προς το διαιτητή ήθελαν να τονίσουν τη λέξη "ευαισθησία" που... δεν είχε ο διαιτητής στο Ρεάλ Μαδρίτης-Γιουβέντους, με το σύνθημα να δονεί το "Αρτέμιο Φράνκι" και τους οπαδούς στις υπόλοιπες εξέδρες να χειροκροτούν, προσυπογράφοντάς το.

News 24/7

24MEDIA NETWORK