Αινιγματικό ποστάρισμα Ικάρντι με... λιοντάρι και πρόβατα!

Λιοντάρι ή πρόβατο; Ο Μάουρο Ικάρντι επιλέγει το πρώτο και το κατέστησε σαφές μέσα από ένα αινιγματικό ποστάρισμα στη σελίδα του στο Instagram. Θέλει να πει μήπως κάτι στην Ίντερ;

Αινιγματικό ποστάρισμα Ικάρντι με... λιοντάρι και πρόβατα!

Οι οπαδοί της Ίντερ έχουν τρελαθεί από την αγωνία τους για το αν ο Μάουρο Ικάρντι θα είναι και τη νέα σεζόν στην ομάδα τους, ειδικά από τη στιγμή που υπάρχει ρήτρα στο συμβόλαιό του και η οποία του επιτρέπει να φύγει αν έρθει πρόταση 110.000.000 ευρώ από το εξωτερικό, όμως όλα αυτά διόλου απασχολούν τον Αργεντινό άσο.

Ο καπιτάνο των Μιλανέζων θέλησε να αφήσει πίσω του και τα μεταγραφικά σενάρια αλλά και την πίκρα του αποκλεισμού από την εθνική Αργεντινής για το Μουντιάλ της Ρωσίας και έφυγε για... Νότια Αφρική μαζί με τη σύζυγό του Γουάντα Νάρα, όπου απολαμβάνουν πλέον διακοπές -κυριολεκτικά- μέσα στην άγρια φύση.

Αινιγματικό ποστάρισμα Ικάρντι με... λιοντάρι και πρόβατα!

Από λιοντάρια μέχρι... μαϊμούδες είναι τα ζώα που περιστοιχίζουν το ζευγάρι, με τον ίδιο να τον εξιτάρει το γεγονός πως ζουν μία ανάσα από τους "βασιλιάδες" του ζωϊκού βασιλείου και να ποστάρει το εξής μήνυμα με... νόημα στο Instagram:

"Δεν χρειάζεται να περιβάλλεσαι από πάρα πολύ κόσμο για να έχεις αξία. Το λιοντάρι περπατάει μόνο του, τα πρόβατα μόνο ζουν σε μαντρί", έγραψε χαρακτηριστικά ο Ικάρντι...

ΤΟ ΠΟΣΤΑΡΙΣΜΑ ΤΟΥ ΙΚΑΡΝΤΙ:

Η ΓΟΥΝΤΑ ΝΑΡΑ ΒΙΝΤΕΟΣΚΟΠΕΙ ΕΝΑ... ΛΙΟΝΤΑΡΙ:

Ο ΙΚΑΡΝΤΙ ΚΑΙ Η ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΑΓΡΙΑ ΖΟΥΓΚΛΑ:

News 24/7

24MEDIA NETWORK