Επέστρεψε στο Μιλάνο για την Ίντερ ο Ρονάλντο!

Η Ίντερ ετοιμάζεται να γιορτάσει τα 110 χρόνια από την ίδρυσή της και ένας από τους παίκτες που θα την τιμήσουν με το παραπάνω με την παρουσία τους στο "Μεάτσα" είναι ο... Ρονάλντο!

Επέστρεψε στο Μιλάνο για την Ίντερ ο Ρονάλντο!

Παρασκευή 9 Μαρτίου 2018, μία ημερομηνία που έχουν κυκλώσει εδώ και καιρό όσοι αγαπούν την Ίντερ μιας που η ομάδα του Μιλάνου συμπληρώνει 110 χρόνια από την ίδρυσή της.

Το πρώτο μάλιστα ματς που έρχεται μετά την επέτειο είναι αυτό με την Νάπολι το βράδυ της Κυριακής (11/3) και για αυτό το λόγο οι άνθρωποι των "νερατζούρι" θα ανακοινώσουν επίσημα τα ονόματα των πρώτων ποδοσφαιριστών που θα μπουν στο Hall of Fame του συλλόγου.

Μία θέση σε αυτό θα έχει και ο Ρονάλντο, με την Ίντερ να γνωστοποιεί την άφιξη του Βραζιλιάνου στο Μιλάνο παρουσιάζοντάς τον μάλιστα να κρατάει φανέλα της Ίντερ με το Νο 10 στην πλάτη και τη λέξη "φαινόμενο" που ήταν το παρατσούκλι του.

"Κοιτάξτε ποιος ήρθε", είναι το σχόλιο της Ίντερ μέσα από τους επίσημους λογαριασμούς της στα social media, με τον Ρονάλντο να έχει πάρει ήδη μία πρώτη γεύση από την αποθέωση που θα γνωρίσει σε λίγα 24ωρα στο "Μεάτσα".

News 24/7

24MEDIA NETWORK