Η γκάφα του Ρονάλντο έριξε μία κατηγορία την Γιουβέντους!

Πέρασαν δέκα ολόκληρα χρόνια από το σκάνδαλο Calciopoli όμως ουδείς το έχει ξεχάσει και ο Ρονάλντο φρόντισε να το θυμίσει στην... Γιουβέντους κάνοντας όμως και ένα "φάουλ"!

Η γκάφα του Ρονάλντο έριξε μία κατηγορία την Γιουβέντους!

Ήταν στην Μαδρίτη, ασχολήθηκε όμως με την κόντρα Μιλάνου-Τορίνου! Ο λόγος για τον Ρονάλντο που βρέθηκε σε φιλανθρωπικό γκαλά που διοργάνωσε η Ρεάλ αλλά δεν έχασε την ευκαιριά να ρίξει το "καρφί" του για την Γιουβέντους που την έχει... άχτι από τον καιρό που έπαιζε μπάλα στην Ίντερ (1997-2002).

"Δύο εβδομάδες πριν ήμουν στο Μιλάνο για να πάρω ένα βραβείο από την ΄Ίντερ και με ρωτούσαν το ίδιο πράγμα, το πέναλτι που μου είχε κάνει ο Ιουλιάνο σε ντέρμπι με την Γιουβέντους δεν δόθήκε ποτέ.

Η γκάφα του Ρονάλντο έριξε μία κατηγορία την Γιουβέντους!

Εκείνη την περίοδο στην Ίντερ δεν παλεύαμε μόνο κόντρα στις άλλες ομάδες αλλά απέναντι και σε ένα ολόκληρο σύστημα που ήταν διεφθαρμένο", τόνισε το "φαινόμενο" για να ρίξει στη συνέχεια σπόντα για την Γιουβέντους αναφέροντας λανθασμένα πως υποβιβάστηκε στην τρίτη (και όχι στη δεύτερη όπως έγινε πραγμαιτκά) κατηγορία.

"Μετά από αρκετά χρόνια μάθαμε για εκείνο το σύστημα που δρούσε στο ποδόσφαιρο της Ιταλίας με αρκετά πρόσωπα να πηγαίνουν φυλακή και η Γιουβέντους να πηγαίνει στην Serie C. Αποδόθηκε δικαιοσύνη".

News 24/7

24MEDIA NETWORK