Η Γουάντα έκανε ευτυχισμένους τους οπαδούς της Ίντερ με... δύο λέξεις!

Την ώρα που η παραμονή του Μάουρο Ικάρντι στην Ίντερ είναι στον... αέρα, η Γουάντα Νάρα έστειλε αισιόδοξο μήνυμα απαντώντας σε μήνυμα απελπισμένου οπαδού των "νερατζούρι"!

Inter Milan forward Mauro Icardi, of Argentina, is flanked by Argentine model Wanda Nara as they sit in the stands prior to a Serie A soccer match between Inter Milan and Chievo, at the San Siro stadium in Milan, Italy, Monday, Jan.13, 2014. (AP Photo/Luca Bruno)
Inter Milan forward Mauro Icardi, of Argentina, is flanked by Argentine model Wanda Nara as they sit in the stands prior to a Serie A soccer match between Inter Milan and Chievo, at the San Siro stadium in Milan, Italy, Monday, Jan.13, 2014. (AP Photo/Luca Bruno) AP

Το πρωτάθλημα ολοκληρώθηκε, με την Ίντερ να "σώζει την παρτίδα" στο παρά πέντε και να βγαίνει ως 4η της βαθμολογίας στο νέο Champions League (χάρη στο εκτός έδρας 3-2 επί της Λάτσιο την τελευταία αγωνιστική), όμως τα "δύσκολα" για τους φανς των Μιλανέζων τώρα αρχίζουν.

Αιτία το θέμα της παραμονής του Μάουρο Ικάρντι στην ομάδα, με την σύντροφό του αλλά και μάνατζέρ του, Γουάντα Νάρα, να ανάβει φωτιές στη διοίκηση της Ίντερ την Τρίτη, δηλώνοντας πως ο αρχηγός είτε θα πρέπει να ανανεώσει το συμβόλαιό του είτε να αποχωρήσει, από τη στιγμή που υπάρχουν πολλές μεγάλες ομάδες έτοιμες να πληρώσουν τη ρήτρα του.

Αυτά τα λόγια δημιούργησαν κλίμα αβεβαιότητας στους οπαδούς, ωστόσο η ίδια, μία ημέρα μετά πήρε εντελώς διαφορετική θέση, αφήνοντας να εννοηθεί πως δεν τίθεται θέμα να χάσει η Ίντερ τον πρώτο σκόρερ του φετινού Καμπιονάτο (29 γκολ , όσα και ο Ιμόμπιλε της Λάτσιο).

Πώς έγινε αυτό; Μετά από ένα τιτίβισμά της στο Twitter το απόγευμα της Τετάρτης, όπου ενημέρωσε όσους την ακολουθούν για το που βρίσκεται ο Μάουρο Ικάρντι, τα παιδιά της αλλά και η ίδια, ένας φίλος των "νερατζούρι" της είπε πως αν φύγει ο παίκτης "θα σκοτωθώ και θα το έχεις βάρος στη συνείδησή σου...".

Η Γουάντα Νάρα δεν έμεινε απαθής στην... σπαρακτική κραυγή αγωνίας του οπαδού και του έδωσε άμεση απάντηση με νέο σχόλιο: "Ηρέμησε... παραμένει". Δίπλα σε αυτά τα λόγια έβαλε και την εικόνα μίας κόκκινης καρδιάς και μένει να δούμε αν ήταν ειλικρινής με τον φίλο της Ίντερ ή το σίριαλ παραμονής του Ικάρντι θα έχει και νέα επεισόδια...

News 24/7

24MEDIA NETWORK