Ρονάλντο και Ιμπραχίμοβιτς έδωσαν τη σκυτάλη στον... Ικάρντι

Ο Μάουρο Ικάρντι έφτασε τα 25 γκολ στη φετινή Serie A και μπορεί πλέον να καμαρώνει για ένα ιστορικό ρεκόρ που πέτυχε και τον... εξισώνει με τους θρυλικούς Ρονάλντο & Ιμπραχίμοβιτς!

Inter Milan's Mauro Icardi, left, is embraced by teammate Joao Cancelo after scoring his side's second goal during an Italian Serie A soccer match between Inter Milan and Cagliari, at the San Siro stadium in Milan, Italy, Tuesday, April 17, 2018. (AP Photo/Antonio Calanni)
Inter Milan's Mauro Icardi, left, is embraced by teammate Joao Cancelo after scoring his side's second goal during an Italian Serie A soccer match between Inter Milan and Cagliari, at the San Siro stadium in Milan, Italy, Tuesday, April 17, 2018. (AP Photo/Antonio Calanni) AP PHOTO/ANTONIO CALANNI

Το όνομα Μάουρο Ικάρντι θεωρείται πλέον συνώνυμο με το... γκολ και κάθε ματς που περνάει και φοράει της νερατζούρα φανέλα, οι τιφόζι της Ίντερ το αντιλαμβάνονται αυτό και κάνουν... προσευχές για να μην τον χάσει η ομάδα τους.

Στο παιχνίδι μάλιστα κόντρα στην Κάλιαρι για την εμβόλιμη 33η αγωνιστική, ο Ιταλός φορ βρήκε δίχτυα και έφτασε τα 25 γκολ, αφήνοντας 4 γκολ πίσω του τον 3ο σκόρερ της φετινής Serie A Πάουλο Ντιμπάλα και όντας πίσω μόνο από τον αρχικανονιέρη Τσίρο Ιμόμπιλε που έχει 27.

Βέβαια, άλλη είναι η είδηση που αφορά τον Αργεντινό στράικερ και προκαλεί δέος και αυτή την έβγαλε στο φως της δημοσιότητας η "Corriere dello Sport" μετά από σχετική ενδελεχή έρευνα.

Σύμφωνα λοιπόν με την ιταλική εφημερίδα, ο Ικάρντι είναι πλέον "Βασιλιάς στον Όλιμπο" καθώς από το 1960 και μετά μόνο τρεις είναι οι παίκτες της Ίντερ που μέσα στην ίδια αγωνιστική σεζόν έφτασαν τα 25 τέρματα στο πρωτάθλημα, με τους δύο προηγούμενους να είναι οι Ρονάλντο και Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς!

News 24/7

24MEDIA NETWORK