Θέλει "κόλπο γκρόσο" με παικταρά της Παρί η Ίντερ!

Η Ίντερ έχει ως διακαή πόθο τον Χαβιέρ Παστόρε και ο Αργεντινός άσος δεν έκρυψε με δηλώσεις του πως ο μάνατζέρ του έχει ήδη μίλήσει μαζί τους για ενδεχόμενο συνεργασίας!

PSG's Javier Pastore, right, and PSG's Neymar celebrate after scoring against Toulouse during the French League One soccer match between PSG and Toulouse at the Parc des Princes stadium in Paris, France, Sunday, Aug. 20, 2017. (AP Photo/Kamil Zihnioglu)
PSG's Javier Pastore, right, and PSG's Neymar celebrate after scoring against Toulouse during the French League One soccer match between PSG and Toulouse at the Parc des Princes stadium in Paris, France, Sunday, Aug. 20, 2017. (AP Photo/Kamil Zihnioglu) AP PHOTO/KAMIL ZIHNIOGLU

Δεν είναι μυστικό πως η Ίντερ ψάχνει έναν παίκτη αξίας, κλάσης και εμπειρίας για να στηρίξει στην επίθεσής της τον Μάουρο Ικάρντι και ο Λουτσιάνο Σπαλέτι τον έχει βρει στην... Γαλλία.

Αυτός, σύμφωνα με τα ρεπορτάζ από την Ιταλία είναι ο Χαβιέρ Παστόρε, τον οποίο πριν μερικά χρόνια είχε φέρει στην Παλέρμο ο νυν τεχνικός διευθυντης των Μιλανέζων, Βάλτερ Σαμπατίνι, με την τελευταία "είδηση" να έρχεται μάλιστα από τον ίδιο τον παίκτη.

PSG's Javier Pastore celebrates after scoring against Toulouse during the French League One soccer match between PSG and Toulouse at the Parc des Princes stadium in Paris, France, Sunday, Aug. 20, 2017. (AP Photo/Kamil Zihnioglu)
PSG's Javier Pastore celebrates after scoring against Toulouse during the French League One soccer match between PSG and Toulouse at the Parc des Princes stadium in Paris, France, Sunday, Aug. 20, 2017. (AP Photo/Kamil Zihnioglu) AP PHOTO/KAMIL ZIHNIOGLU

"Ο μάνατζέρ μου είχε αρκετές επαφές με την Ίντερ αλλά χωρίς να έρθουν σε συμφωνία. Η Ίντερ είναι μία ομάδα που μου αρέσει πολύ και θα μου άρεσε να επιστρέψω στην Ιταλία αν ήταν να φύγω από την Παρί", δήλωσε στην "Mundo Deportivo" ο Παστόρε και μένει πλέον να δούμε αν θα αναθερμανθεί το φλερτ στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο.

Υπάρχουν βέβαια αρκετά εμπόδια για να γίνει το μεγάλο χτύπημα από πλευράς Ίντερ και το μεγαλύτερο έχει να κάνει με το ότι ο παίκτης δεν είναι ελεύθερος, αφού δεσμεύεται με συμβόλαιο με τους Παριζιάνους μέχρι το καλοκαίρι του 2019...

News 24/7

24MEDIA NETWORK