Αυτόν σίγουρα δεν θα τον "φάει" ο Ρονάλντο από τη Γιούβε

Πολλά έχουν ακουστεί και γραφτεί σχετικά με τις ανακατατάξεις που θα υποστεί η Γιουβέντους όσον αφορά το ρόστερ της μετά την επισημοποίηση της έλευσης του Κριστιάνο Ρονάλντο. Αρκετοί θεώρησαν ότι το μεγάλο "αστέρι" θα την... κάνει, όμως εκείνος έχει "τρελαθεί" που θα παίξει με τον CR7.

Real Madrid's Cristiano Ronaldo walks on the pitch during warm up before the Champions League Final soccer match between Real Madrid and Liverpool at the Olimpiyskiy Stadium in Kiev, Ukraine, Saturday, May 26, 2018. (AP Photo/Pavel Golovkin)
Real Madrid's Cristiano Ronaldo walks on the pitch during warm up before the Champions League Final soccer match between Real Madrid and Liverpool at the Olimpiyskiy Stadium in Kiev, Ukraine, Saturday, May 26, 2018. (AP Photo/Pavel Golovkin) AP PHOTO/PAVEL GOLOVKIN

Η μεγάλη μεταγραφή, το "μπαμ" της δεκαετίας ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία, με τον Κριστιάνο Ρονάλντο να μετακομίζει από την Μαδρίτη στο Τορίνο για χάρη της Γιουβέντους.

Όλο αυτό το διάστημα που γινόντουσαν οι ζυμώσεις για τη συμφωνία, ο Τύπος... έδιωχνε ποδοσφαιριστές από την "Μεγάλη Κυρία" για να... χωρέσει το λαμπερό μεταγραφικό απόκτημα του Αντρέα Ανιέλι.

Μάλιστα, γράφτηκε πως επειδή ο CR7 θα παίξει στην Γιουβέντους, η Λίβερπουλ ετοιμαζόταν να κάνει κίνηση 180.000.000 ευρώ για την απόκτηση του Πάουλο Ντιμπάλα!

Μάλλον, όμως, όσοι... ορέγονται τον Αργεντινό θα μείνουν με την όρεξη.

Ο 24χρονος φαίνεται εκστασιασμένος με τον ερχομό του Κριστιάνο Ρονάλντο. Τον καλωσόρισε κιόλας μέσω social media με μία φωτογραφία που δίνουν τα χέρια. Μπορείτε να τη δείτε πατώντας ΕΔΩ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK