Δεν έκοψε τη μπάλα λόγω της... μαμάς του ο Ιγκουαΐν!

Ο Γκονσάλο Ιγκουαΐν έκανε κατάθεση ψυχής σε συνέντευξή του, αποκαλύπτοντας πως ήταν μία ανάσα από το να σταματήσει το ποδόσφαιρο αλλά έκανε πίσω λόγω της... μητέρας του!

Juventus' Gonzalo Higuain, left, celebrates with his teammate Juventus Gianluigi Buffon after winning the Serie A soccer match between Inter Milan and Juventus at the San Siro stadium in Milan, Italy, Sunday, April 29, 2018. (AP Photo/Antonio Calanni)
Juventus' Gonzalo Higuain, left, celebrates with his teammate Juventus Gianluigi Buffon after winning the Serie A soccer match between Inter Milan and Juventus at the San Siro stadium in Milan, Italy, Sunday, April 29, 2018. (AP Photo/Antonio Calanni) AP PHOTO/ANTONIO CALANNI

Έχει ακούσει τα εξ αμάξης όλα τα χρόνια που παίζει ποδόσφαιρο καθώς είναι στη φύση του να προκαλεί συμπάθειες και αντιπάθειες, παρόλα αυτά ένα πράγμα δεν μπορεί να πει κάποιος για τον Γκονσάλο Ιγκουαΐν: πως δεν διαθέτει εκτελεστική δεινότητα.

Εκείνο πάντως που δεν ξέρουν οι περισσότεροι και φρόντισε ο ίδιος να το αποκαλύψει μέσω συνέντευξής του είναι πως ήταν έτοιμος να τα... βροντήξει και να κρεμάσει τα παπούτσια του λόγω οικογενειακού προβλήματος, με την μητέρα του όμως να παρεμβαίνει και να του αλλάζει άποψη.

"Όταν η μητέρα μου ήταν άρρωστη ήταν μία τρομακτική περίοδος για μένα, σκέφτηκα να αφήσω το ποδόσφαιρο και έφτασα πολύ κοντά. Αγαπώ αυτό το άθλημα αλλά εκείνη ερχόταν πρώτη απ'όλα και έτσι ήμουν έτοιμος να τα παρατήσω.

Συνέχισα όμως επειδή ήταν εκείνη που με ενθάρρυνε, λέγοντάς μου "δεν σου επιτρέπω να εγκαταλείψεις αυτό που αγαπάς εξαιτίας μου". Αυτό μου είπε και συνεχίζω", αποκάλυψε σε συνέντευξή του στο "TNT Sports", με τον "Πιπίτα" να απαντάει και στην κριτική που δέχεται με τα εξής λόγια:

"Σου κάνουν επίθεση για τα γκολ που δεν βάζεις αλλά ξεχνούν τα 300 γκολ που έχεις βάλει προηγουμένως. Συνήθως όμως αυτή η συμπεριφορά απευθύνεται στους καλύτερους παίκτες..."

News 24/7

24MEDIA NETWORK