Δεν θα ματώνει μόνο ο Ανιέλι για τον Κριστιάνο, σειρά παίρνουν και οι οπαδοί!

Η επικύρωση του deal για τη μεταγραφή του Ρονάλντο στην Γιουβέντους προκάλεσε... πανικό στην επίσημη ιστοσελίδα των Τορινέζων από χιλιάδες οπαδούς που έσπευσαν να αγοράσουν τη φανέλα του CR7!

FILE - In this Saturday, Jan. 25, 2014 file photo Real Madrid's Cristiano Ronaldo, of Portugal, top, tries to score in between opposition players during a Spanish La Liga soccer match between Real Madrid and Granada at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain. (AP Photo/Andres Kudacki, File)
FILE - In this Saturday, Jan. 25, 2014 file photo Real Madrid's Cristiano Ronaldo, of Portugal, top, tries to score in between opposition players during a Spanish La Liga soccer match between Real Madrid and Granada at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain. (AP Photo/Andres Kudacki, File) AP PHOTO/ANDRES KUDACKI, FILE

Αυτό που έγινε με τον Κριστιάνο Ρονάλντο ίσως και να μην έχει προηγούμενο και αναφερόμαστε στη χρηματιστηριακή αξία του Πορτογάλου που εξακολουθεί να βρίσκεται στην... στρατόσφαιρα παρά το πέρασμα των χρόνων.

Το καλοκαίρι του 2009 ο Φλορεντίνο Πέρεθ είχε τινάξει τη μπάνκα στον αέρα για να τον πάρει από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, δίνοντας το ποσό των 94.000.000 ευρώ στους πανίσχυρους αγωνιστικά εκείνη την εποχή "κόκκινους διαβόλους" ενώ εννέα χρόνια μετά έβγαλε κέρδος από τον Πορτογάλο (εκτός του προφανούς κέρδους που έχει να κάνει με την τεράστια προσφορά του στην ομάδα), πουλώντας τον με 100.000.000 ευρώ στην Γιουβέντους.

Φυσικά, αν αναρωτιέται κανείς για το αν θα μπορέσει η πρωταθλήτρια Ιταλίας να καλύψει αυτή τη δαπάνη η απάντηση έρχεται από τον τεράστιο ντόρο που έχει προκαλέσει η κίνηση αυτή, με τους οπαδούς της Γιουβέντους να σπεύδουν για να αγοράσουν φανέλα της ομάδας τους με το Νο 7 στην πλάτη.

Ήταν μάλιστα τέτοιος ο ενθουσιασμός τους που η επίσημη ιστοσελίδα της Γιουβέντους εμφάνισε τεχνικά προβλήματα και κάποια στιγμή "έπεσε" οριστικά, με τους οπαδούς να πατούν όλοι στο λινκ που εμφανίζει τις νέες φανέλες της ομάδας με το όνομα "Ρονάλντο" πάνω σε αυτές.

Όσο για τις τιμές; Σε περίπτωση που κάποιος θέλει να κάνει ένα τέτοιο δώρο στον εαυτό του, θα χρειαστεί να δώσει ένα διόλου ευκαταφρόνητο ποσό. Αρκεί να αναλογιστεί κανείς πως η πιο φθηνή φανέλα, η παιδική, έχει κόστος 85 ευρώ, ενώ η ακριβότερη, η αυθεντική την οποία φορούν και οι ποδοσφαιριστές στο γήπεδο, κοστίζει 145 ευρώ.

Ε, για τον Κριστιάνο Ρονάλντο πολλοί είναι εκείνοι που θα βάλουν το χέρι στην τσέπη, ακολουθώντας το παράδειγμα του Αντρέα Ανιέλι που έκανε την υπέρβαση με τα 120.000.000 ευρώ που θα δώσει στον παίκτη μέχρι τον Ιούνιο του 2022...

Υπάρχει άλλωστε και το παράδειγμα του Μιλάνου που "τα λέει όλα", την ώρα που η επίσημη μπουτίκ της Μίλαν είναι άδεια λόγω ανακατασκευής και της Ίντερ έχει πολύ λίγο κόσμο την Τετάρτη, το "Juventus Store" που είναι δυο βήματα από την Πιάτσα Ντουόμο είναι κατάμεστο, με τους ανθρώπους του μαγαζιού να υπολογίζουν πως κάθε λεπτό φεύγει κατά μέσο όρο και μία φανέλα του Κριστιάνο Ρονάλντο.

Η ΦΑΝΕΛΑ ΜΕ ΤΟ ΝΟ 7 ΣΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΩΝ ΓΙΟΥΒΕΝΤΙΝΩΝ...

Δεν θα ματώνει μόνο ο Ανιέλι για τον Κριστιάνο, σειρά παίρνουν και οι οπαδοί!
Δεν θα ματώνει μόνο ο Ανιέλι για τον Κριστιάνο, σειρά παίρνουν και οι οπαδοί!

News 24/7

24MEDIA NETWORK