Δίνει χρήματα και αστέρι της για να αρπάξει Μανωλά!

Η Γιουβέντους βλέπει στο πρόσωπο του Κώστα Μανωλά τον ιδανικότερο για να καλύψει το κενό του Μπονούτσι και είναι έτοιμη να προσφέρει σούπερ ανταλλαγή στην Ρόμα!

Inter Milan's Mauro Icardi,left, and Roma's Kostas Manolas vie for the ball during an Italian Serie A soccer match between Inter Milan and Roma, at the San Siro stadium in Milan, Italy, Sunday, Feb. 26, 2017. (AP Photo/Luca Bruno)
Inter Milan's Mauro Icardi,left, and Roma's Kostas Manolas vie for the ball during an Italian Serie A soccer match between Inter Milan and Roma, at the San Siro stadium in Milan, Italy, Sunday, Feb. 26, 2017. (AP Photo/Luca Bruno) AP

Έχει περάσει σχεδόν ένας μήνας από τότε που η Γιουβέντους αποχαιρέτησε τον Λεονάρντο Μπονούτσι (Μίλαν) και όλα δείχνουν πως θα προχωρήσει σε μεταγραφή παίκτη προκειμένου να καλυφθεί το κενό που άφησε στο κέντρο της άμυνας ο Ιταλός διεθνής σέντερ μπακ.

Σύμφωνα μάλιστα με σημερινό δημοσίευμα της "Repubblica", οι άνθρωποι των πρωταθλητών Ιταλίας έχουν καταλήξει στο συμπέρασμα πως ο Κώστας Μανωλάς είναι η πλέον ιδεατή λύση για αντί-Μπονούτσι και για αυτό είναι έτοιμοι να προσφέρουν ένα εντυπωσιακό deal στην Ρόμα.

Βλέποντας πως οι Ρωμαίοι δεν έχουν καταφέρει να πείσουν την Λέστερ να τους παραχωρήσει τον Ριγιάντ Μαχρέζ (οι Άγγλοι ζητούν 44 εκατομμύρια ευρώ ενώ η Ρόμα δεν ανεβαίνει πάνω από τα 35.000.000 ευρώ), οι Τορινέζοι θα προτείνουν στους "τζαλορόσι" να τους δώσουν τον Χουάν Κουαδράδο με αντάλλαγμα τον Μανωλά.

Δεν θα μείνουν όμως μόνο στην ανταλλαγή αφού για να "γλυκάνουν" τους πρωτευουσιάνους έχουν σκοπό να προσφέρουν χρήματα πέρα από τον Κολομβιανό εξτρέμ, ο οποιός καλύπτει έναν χώρο για τον οποίο η Ρόμα "καίγεται" να αποκτήσει παίκτη μετά την πώληση του Σαλάχ στην Λίβερπουλ...

Photo Credits: AP Photo/Luca Bruno

News 24/7

24MEDIA NETWORK