Η Ρεάλ κερδίζει μόλις... 6.000.000 ευρώ από τον Κριστιάνο

Το τέλος εποχής του Κριστιάνο Ρονάλντο από τη Ρεάλ Μαδρίτης φαντάζει πιο κοντά από ποτέ αν έχουν βάση όλα όσα μεταδόθηκαν σε ιταλική εκπομπή το απόγευμα της Τρίτης (3/7). Στη γείτονα χώρα έχουν φύγει από τις φήμες και τονίζουν ότι η "βασίλισσα" και η "μεγάλη κυρία" έχουν συμφωνήσει για το "μπαμ".

Η Ρεάλ κερδίζει μόλις... 6.000.000 ευρώ από τον Κριστιάνο

Παίκτης της Γιουβέντους θα είναι τη νέα σεζόν ο Κριστιάνο Ρονάλντο σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής "Jugones" στο "Chriringuito TV".

H εκπομπή επικαλούμενη δημοσιογράφους που βρίσκονται στον πολύ στενό κύκλο του CR7 και του μάνατζέρ του Ζόρζε Μέντες, "αποκαλύπτει" πως η Γιουβέντους και η Ρεάλ Μαδρίτης έχουν ήδη δώσει τα χέρια για τη μεταγραφή της χρονιάς.

Η "βασίλισσα" απ' το συγκεκριμένο deal φέρεται πως θα βγει κερδισμένη κατά... 6.000.000 ευρώ, αφού θα πουλήσει τον Κριστιάνο 100.000.000 ευρώ, ενώ τον είχε αγοράσει 94.000.000 ευρώ από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ το 2009.

Όσον αφορά τις απολαβές του Πορτογάλου σταρ, αυτές θα ξεπερνούν (έτσι το παρουσιάζουν στην Ιταλία) τα 30.000.000 ευρώ το χρόνο, χρήματα που θα τον κάνουν τον πιο ακριβοπληρωμένο παίκτη στ' αποδυτήρια των "μπιανκονέρι". Πρώτος αυτή τη στιγμή είναι ο Ιγκουαΐν που παίρνει αρκετά λιγότερα.

Υπενθυμίζουμε πως το πρωί της Τρίτης (3/7) Ιταλοί και Ισπανοί έγραφαν για προχωρημένο ενδιαφέρον της "Γιούβε", τώρα πια το θέμα δείχνει να... καίει και κάποιοι μιλούν για συμφωνία, ένα τελειωμένο θέμα που θ' αποτελέσει μία ιστορική μετακίνηση ενός παίκτη στην ομάδα την οποία έχει φιλοδωρήσει με 10 γκολ στο Champions League.

News 24/7

24MEDIA NETWORK