Η τρέλα για Ρονάλντο δεν έχει όρια: έδωσαν το ονομά του σε παγωτό!

Ο έρωτας των φίλων της Γιουβέντους για τον Κριστιάνο Ρονάλντο που προέκυψε μετά το deal της... δεκαετίας μεταξύ της ομάδας τους και της Ρεάλ είχε ως αποτέλεσμα τη δημιουργία παγωτού προς τιμήν του (PHOTOS).

Η τρέλα για Ρονάλντο δεν έχει όρια: έδωσαν το ονομά του σε παγωτό!

Πώς τα φέρνει η ποδοσφαιρική ζωή; Στις 16 Ιουλίου του 2017 η Γιουβέντους αποχαιρετούσε έναν από τους πιο πιστούς στρατιώτες της την εποχή της σύγχρονης παντοδυναμίας της, με την Μίλαν να ανακοινωνει επίσημα την απόκτηση του Λεονάρντο Μπονούτσι, ενώ έναν χρόνο μετά η "βέκια σινιόρα" ετοιμάζεται για την... υποδοχή της χρονιάς!

Αυτήν φυσικά του Κριστιάνο Ρονάλντο, με τον Πορτογάλο σούπερ σταρ να αναμένεται τη Δευτέρα (16/7) στην πρωτεύουσα του Πιεμόντε να περάσει από ιατρικά τεστ και κατόπιν να παρουσιαστεί επίσημα στους εκπροσώπους του Τύπου από τους ανθρώπους των "μπιακονέρι".

Όσο για την... υστερία που επικρατεί για την άφιξη του "CR7", αρκεί να αναλογιστεί κανείς πως εδώ και λίγες ημέρες υπάρχει γνωστή gelateria στο Τορίνο που μεταξύ των γεύσεων παγωτού που προσφέρει στους πελάτες της, έχει και μία με την ονομασία "Κριστιάνο Ρονάλντο"!

Τα συστατικά αυτού του παγωτού είναι η "Ginja Lisboa", ένα τυπικό λουζιτανικό λικέρ και νιφάδες σοκολάτας και περιττό να αναφερθεί πως η γεύση αυτή... ξεπουλάει εδώ και μερικά 24ωρα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK