Ιδού η πρώτη φανέλα της Γιουβέντους που υπέγραψε ο Ρονάλντο!

Ρεάλ και Γιουβέντους ανακοίνωσαν τη συμφωνία τους για την μεταγραφή του Κριστιάνο Ρονάλντο και ο "CR7" έπιασε ήδη δουλειά... Διαβάστε για την πρώτη φανέλα της "βέκια σινιόρα" την οποιά υπέγραψε ο Πορτογάλος!

Real Madrid's Cristiano Ronaldo celebrates at the end of a Champions League quarter final second leg soccer match between Real Madrid and Juventus at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Wednesday, April 11, 2018. (AP Photo/Francisco Seco)
Real Madrid's Cristiano Ronaldo celebrates at the end of a Champions League quarter final second leg soccer match between Real Madrid and Juventus at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Wednesday, April 11, 2018. (AP Photo/Francisco Seco) AP

Τα τελευταία 24ωρα θα μείνουν σίγουρα χαραγμένα για πάρα πολύ καιρό (αν όχι για πάντα) στη μνήμη του Κριστιάνο Ρονάλντο καθώς μέσα σε αυτό το διάστημα ολοκλήρωσε μία πολύ μεγάλη αλλαγή στη ζωή του.

Αυτή δεν είναι άλλη από το πέρασμά του από την Ρεάλ Μαδρίτης στην Γιουβέντους, με τον Πορτογάλο σούπερ σταρ να βρίσκεται για διακοπές στην Ελλάδα και να βάζει την υπογραφή του σε τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας με τους "μπιανκονέρι", δεχόμενος την επίσκεψη του Αντρέα Ανιέλι στο Κόστα Ναβαρίνο που παραθερίζει.

Φυσικά αμέσως μετά την επίτευξη του σούπερ deal, οι άνθρωποι της "Γιούβε" αλλά και του Κριστιάνο Ρονάλντο γιόρτασαν αυτή την εξέλιξη ενω όπως αποκάλυψαν οι άνθρωποι του διάσημου τουριστικού θερέτρου μέσω του επίσημου λογαριασμού του στο Instagram, ο 33χρονος άσος έπιασε... δουλειά.

Υπέγραψε ήδη την πρώτη φανέλα της Γιουβέντους για χάρη ενός μικρού κοριτσιού που το παρακάλεσε ευγενικά, με το τυχερό αυτό κορίτσι να βγάζει μάλιστα στη συνέχεια φωτογραφία τη συλλεκτική φανέλα δίπλα στην πισίνα του ξενοδοχείου.

News 24/7

24MEDIA NETWORK