Ο γιος του Πίρλο μεγάλωσε και η Γιουβέντους τον έβαλε ήδη στο μάτι!

Ο Αντρέα Πίρλο προσέφερε τα μέγιστα στην Γιουβέντους στα 4 χρόνια παρουσίας του στο Τορίνο και τώρα δεν αποκλείεται να φορέσει την ασπρόμαυρη φανέλα ένας άλλος Πίρλο: ο γιος του!

Ο γιος του Πίρλο μεγάλωσε και η Γιουβέντους τον έβαλε ήδη στο μάτι!
pirlo nicolo

Σχεδόν τρία χρόνια μακριά από το τελευταίο του παιχνίδι με την Γιουβέντους και λίγους μήνες απόσταση από την απόφασή του να αποχωρήσει από τη δράση ο Αντρέα Πίρλο, ένας άλλος Πίρλο, είναι κοντά στο να φορέσει τα ασπρόμαυρα χρώματα.

Σύμφωνα με την τοπική εφημερίδα "Corriere di Torino", ο γιος του "Maestro", ο 15χρονος και πολλά υποσχόμενος κεντρικός μέσος Νικολό, αναμένεται να δοκιμαστεί από την "βέκια σινιόρα" τις προσεχείς εβδομάδες προκειμένου να κριθεί αν είναι έτοιμος για την Κ-15 του συλλόγου'.

"Μου μοιάζει πάρα πολύ, είναι τεχνίτης αλλά όχι ιδιαίτερα δυναμικός. Παίζει ποδόσφαιρο και θα ήθελε να γίνει επαγγελματίας, όμως του λέω ότι πρώτα πρέπει να σπουδάσει", είχε δήλωσει πρόσφατα για τον γιο του ο Πίρλο, με τον Ιταλό παλαίμαχο άσο να τον παρακολουθεί εν δράσει το μεσημέρι της Κυριακής.

Ο Νικολό έχει αυτή τη στιγμή συμβόλαιο με την Πετσέτο, μή επαγγελματικό σύλλογο που βρίσκεται στα περίχωρα του Τορίνου, με τον ίδιο να αγωνίζεται την Κυριακή στην ήττα της ομάδας του από την Sant’Ignazio και να είναι ο κορυφαίος της ομάδας του.

Σύμφωνα με την εφημερίδα, στο ίδιο γήπεδο και λίγα μέτρα μακριά από τον Πίρλο ήταν και αθλητικός διευθυντής της Γιουβέντους Φάμπιο Παρατίτσι για να δει τον 9χρονο γιο του Λορέντσο να αγωνίζεται με την Pulcini, με τους δύο άνδρες να βρίσκουν πάντως ευκαιρία να συζητήσουν και για τον 15χρονο Νικολό.

Λέτε να δούμε το μήλο να πέφτει κάτω από τη μηλιά;

News 24/7

24MEDIA NETWORK