Ο Ολυμπιακός "έφτιαξε για τα καλά" τον Ιγκουαΐν!

Ο Γκονσάλο Ιγκουαΐν ήταν καθοριστικός στην πρώτη νίκη της Γιουβέντους στο φετινο Champions League κόντρα στον Ολυμπιακό και o Αλέγκρι προανήγγειλε την "ανταμοιβή" του!

ÔÓÁÌÐÉÏÍÓ ËÉÃÊ / ÃÉÏÕÂÅÍÔÏÕÓ - ÏÓÖÐ / CHAMPIONS LEAGUE / JUVENTUS - OLYMPIAKOS / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
ÔÓÁÌÐÉÏÍÓ ËÉÃÊ / ÃÉÏÕÂÅÍÔÏÕÓ - ÏÓÖÐ / CHAMPIONS LEAGUE / JUVENTUS - OLYMPIAKOS / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) ΕUROKINISSI

Κόντευε σχεδόν 300 λεπτά χωρίς γκολ με την ασπρόμαυρη φανέλα όταν πέρασε στο ματς με τον Ολυμπιακό ως αλλαγή, όμως στο ημίωρο που αγωνίστηκε ο Γκονσάλο Ιγκουαΐν αποδείχτηκε πως ήταν ο παίκτης που έλειπε από την Γιουβέντους στα πρώτα 60 λεπτά για να κάμψει την αντίσταση των πρωταθλητών Ελλάδας.

Ο "Πιπίτα" έκανε το 1-0 και από τα πόδια του ξεκίνησε και το δεύτερο γκολ της "βέκια σινιόρα", με τον Μάσιμο Αλέγκρι να δηλώνει ευχαριστημένος από την παρουσία του στη συνέντευξη Τύπου του Σαββάτου και να γνωστοποιεί πως μετά από δύο σερί ματς που τον είχε στον πάγκο στο ξεκίνημα, ο Αργεντινός θα είναι βασικός στο παιχνίδι με την Αταλάντα στο Μπέργκαμο.

Ο Ολυμπιακός "έφτιαξε για τα καλά" τον Ιγκουαΐν!

"Ο Γκονσάλο είναι σημαντικός για μας, όπως ήταν πάντα. Θα παίξει την Κυριακή (1/10), την Τετάρτη είχε ένα διαφορετικό πρόσωπο με τον Ολυμπιακό και θέλω να το έχει πάντα.

Μετά από κάθε σεζόν σε αυτή την ομάδα πρέπει να βάζεις νέους στόχους και στην Γιουβέντους υπάρχουν παίκτες που είναι ζωντανά παραδείγματα έχοντας πάρει και τα έξι τελευταία πρωταθλήματα.

Ο Ιγκουαΐν δεν πρέπει να μένει ικανοποιημένος με αυτά που έχει κάνει, πρέπει να είναι πάντα φιλόδοξος, όπως και ο Ντιμπάλα και οι άλλοι, να παλεύει με τους καλύτερους, τους παίκτες της Ρεάλ και της Μπαρτσελόνα.

Εγώ είμαι ευχαριστημένος από την απόδοσή του στο τελευταίο ματς, πρέπει να είναι καθοριστικός και μπορεί να τα καταφέρει".

News 24/7

24MEDIA NETWORK